torsdag 7 januari 2010

Here we go again.

Att vara bajsnödig på en marockansk flygplats är bara det en katastrof, men att EFTERÅT konstatera att toapappret är slut är nog det jävligaste jag varit med om. Nu vill jag bara hem.
Jag tog bort locket för att kunna fota. Och som tur var stod en snäll svensk pensionär utanför, som givetvis hade näsdukar.

14 kommentarer:

Ting sa...

Men fan i helvete, stackars dig!
Hur fan löste du det?

DrAnnika sa...

Ja hur i h**te löste du det där? JAg skulle få babianpanik och bara önska att jag vore död och begraven! Helst utanför toan då så man slapp stanken !!

Smultronblomman sa...

Hoppas du gör som jag; alltid har pappersservetter eller pappernäsdukar i väskan....
Marakesch Quickstep? Montezumas Hämnd? Själv har jag varit i Tunisien två gånger och dit åker jag inte inom de närmsta åren - magsjuk bägge gångerna. Trots All Inclusive och (påstått) lyxhotell. Första gången var jag så sjuk att jag halucinerade. Jag såg en lång mansfigur i mörka kläder stå vid sängkanten. "Nu skla jag dö" tänkte jag....

Anonym sa...

man måste vara ganska blind för att missa det dock ;-D! Eller kanske det räcker med desperat bajs-nödig?!

Magica de Hex sa...

Jizuz, så vidrigt! Stackare dig! Har varit i Marocko en gång – never again ...

Mr Lee sa...

Skulle vart roligt att se Monas betyg på Tripadvisor efter denna resa.

Malin J sa...

Först pissmannen och sedan inget toapapper. Blää. Tänk om du nu hamnar brevid pissmannen på planet?
Usch. Höjden av otur.

stort och smått sa...

Jag är allergisk mot offentliga toaletter och jag kollar alltid alltid alltid att det finns toapapper om jag måste gå. Men ibland missar man den detaljen. Även jag. Och det är då man önskar att man bara har en väldigt dålig mardröm...

Hoppas att hemresan gick bra!

Kamilla sa...

Man ska vara jävligt nödig för att missa det ha ha! Men shit hanppend, you know!
själv har jag alltid papper med i väskan för tyvärr så finns det massor med toaletter här i världen som saknar just papper. Inte minst på uteställena i stan.

hmm hoppas du slipper gubben,,,,,men med din tur så kanske,,,,

Jupp sa...

Mona goes always den där extra biten för att ge igen... This time just in case hon behöver sitta brevid piss-mannen på den 5 timmar långa hemresan.

Men Mona vännen, den här gången har du gått lite väl långt.

SqZ sa...

Välkommen hem till smällkalla Sverige :-)

NinaPX sa...

I sådana lägen (vilket har hänt) är jag glad att mina tjejer väldigt sällan låter mig gå på toa ifred! Jag har oftast en eller två små springare i hasorna som jag kan skicka ut på "leta-toapapper-uppdrag"! Välkommen hem! /NinaPX

Mimmi sa...

Man kollar ALLTID om det finns toapapper när man går in. Tur att det löste sig.

Ann-Katrin sa...

Samma sak i stora delar av Asien, ha alltid pappersnäsdukar i fickan. ställen där man tvättar sig med vatten istället för att torka med papper följer som regel den regeln.
I Kina hänger det papper som finns oftast ute vid handfatet, ta med en lagom bit innan man går in helt enkelt. Vet man bara om det är det enkelt. Men det är just det med att veta om...
(För övrigt många som reagerar som du fast omvänt - när det inte finns vatten att tvätta med som man brukar utan bara papper - ses som snuskigt på många ställen att inte få tvätta... Och så är det inte så gott om träd)