onsdag 27 januari 2010

Det här med nummer två. Och Nutrilett.

Jag kom på en sak.

Jag har inte gjort nummer två på 4 dagar.

Never happend before. Går liksom en gång om dagen. Minst.

Så då undrar jag; är det något som kommer explodera snart?

Känns som om jag inte pallar med några bajshistorier just nu. Jag har serverat er tillräckligt av den varan, hehe.

Nån som vet?

20 kommentarer:

Anonym sa...

Men Mona...inga inkomster...inga utgifter....du äter ju inget!!
Eller är som min bror brukar säga:
-att man blir tjock beror endast på att munnen är större än sk*thålet! För att tydliggöra detta....vänd en tratt upp och ner.....
kramis/B-M

Anonym sa...

Hej Mona,

Du kissar väl mer än vanligt va? Om du inte äter så har väl inte kroppen något att ge ifrån sig tänker jag spontant. Vätska in - vätska ut, solid föda in - bajs ut. Tror jag...
För övrigt håller jag med andra kommentatorer på bloggen att LCHF is "da shit". Aldrig hungrig, smalare och smalare för var dag... Frossa i snaskigheter. Idealdiet.
Må så gott
Liz i Lux med -9 grader och sol idag

mrarboc sa...

Låter ungefär som när jag åt Duroferon (starka järntabletter).

Tvärstopp trots ulcerös colit.

Jag fick byta järntabletter...

Anonym sa...

Du lär säkert få vänta ngn dag till... och det kommer inte att rinna ur dig... Jag kör Extravaganzas soppdiet och det har resultat... har gått ner 13 kg, men sen gäller det ju att inte gå upp dessa kilon igen. Men då går man på halvfart och äter ungefär som GI. Man är med i ett år för att göra omtänk i hjärnan gällande kosten och dyrt är det...!
Ulla-K

Finnpajsaren sa...

Det kommer snart en kolsvart stenhård liten klutt ska du se. Glöm inte plumspappret.

Anonym sa...

Vet inte hur det stör dieten, men jag fick rekommendationen att äta ca en msk olja om dagen, annars är det lätt att få förstoppning (kolla dock med din rådgivare innan så att det inte stör).

Singelmamman sa...

Det är nog helt i sin ordning. Vätskan blir nog inte till så mycket skit i dina tarmar. Själv säger jag som Liz i Lux; LCHF is da shit. Maken till godsaker jag äter och smalare på köpet.

NinaPX sa...

Mona, mona, mona- inget in = inget ut! Äter man ingen fast föda så finns det ju liksom inte så mycket som ska ut. Hur har du det med lungorna idag då? Hjälper morfinet? //NinaPX

Anonym sa...

Jag hade samma grej när jag åt Xtravaganza. Fy sjutton vad hård i magen jag blev. Det var faktiskt jobbigt för någon som går en till två gånger om dagen. Och även om jag ville gå så kunde jag inte, det var så hååååårt. Men kom jag på att jag skulle lägg i en matsked linfrö i första shaken på morgonen. Inga kalorier, mättar liiiiter och framför allt. Återigen kunde jag prestera mina dagliga korvar. Men innan jag kom igång fick jag använda Microlax. För det ville liksom inte komma ut.

Lycka till
/Viktoria

Maja sa...

Och dessutom sâ blir man hârd i magen som sjutton av morfin...

Lycka till när du väl har ngt att bajsa ut :-)!

Ting sa...

Du kommer bli hård i magen som fler innan säger.
Jävligt hård.
Jag vet.
Käkade naturdiet i ett halvår.
Fick hemorrojder.

Marie sa...

När man bara dricker näringsdrycker (exvis Nutrilett) kan man kanske tycka att det är inget in=inget ut. Men faktum är att näringsdrycker täcker det dagliga behovet av vitaminer etc, framförallt fibrer. Och man kan reagera på två sätt när man bara dricker näringsdryck - diarre eller stenhård. Prova med att dricka vatten av bara tusan (jag pratar mer än 2 liter vatten om dagen), det hjälpte mig. Annars verkar rådet med lite linfrö helt ok. Lycka till! :-)

Jupp sa...

Jag vet.

Men eftersom du inte pallar med några bajshistorier så håller jag tyst.

Väluppfostrad är mitt mellan-namn? :-)

Monica sa...

Nå er det fan i mig nog har du snöat inne eller??? va fan Måååååna skärp dig!

Kamilla sa...

Mona, här pratar du med en som VET !! Tro mig, jag har gått både fem och sex veckor utan att ge ifrån mig nåt!! Man ser ut som om man är gravid och det känns ungefär så oxå,,, till slut kommer det.
Detta är alltså ett stående problem jag har och kämpar med varenda dag,,, har hittat min lilla huskur nu och fungerar bättre, tack och lov, och på kuppen gått ner 10 kg.
kram till dig.

Gunilla sa...

Den där hostmedicinen tröga ner allt också, bara så du vet...
Sen ett litet tips - 1 msk loppfrön /Physsliumfrön i ett glas vatten varje dag gör susen. Äckligt men effektivt.

liselotte sa...

enkelt, min kära mrs Watson du är förstoppad av morfinet i hostmedicinen samt ev också att magen är fucked upped av pulver som säkert innehåller vitt mjöl :D Svart kaffe, katrinplommonpure´(barnmat) är första hjälpen. Hjälper inte det så iväg till apoteket o köp Movicol( heter kanske nåt annat när det är receptfritt- fråga apotekstanten-hon vet)Linfrö i shakern verkar också va´ett bra tips. Men skynda dig med åtgärderna, om du inte tvunget vill baja tennisbollar hårda som cement!!
Liselotte, nurse since-85

Susa sa...

Säger som föregående :
Psylliumfrön , klår linfrön med hästlängder, (faktiskt!!), i effektivitet i mag-görar-väg...
rek till alla som vill höra :-)
ta 1 msk frön (2-3ggr/dag om så behövs !) i munnen bara, o svälj med vatten, så knökigt att hälla dem i glaset o få ut dem därifrån sen...
Tips*

Krya på sig o er //Susa.

Anonym sa...

Köp Manasul-te!
Prova dig fram till lagom dagsdos, jag kör 2 koppar om dagen och det funkar perfekt tillsammans med min Nutrilett-diet! Förresten, är inte du helt sjukt sugen på att få tugga på något? Jag funderar allvarligt på att köpa en bitring för att få använda tänderna...

Anonym sa...

Huskur, riktigt övermogna bananer. Kan ju vara värt ett försök?... Du äter väl inte BARA nutrilett?