onsdag 20 januari 2010

Dagen som varit. Eller hur man skriver ett tråkigt inlägg.

Som sagt. Andedräkten kan väcka döda och imorgon är det jag som sladdar förbi Apoteket och köper zinktabletter....tack för tipset!

Det ryktades på stan att Nutrilett har en kycklingsoppa som är god, om man kryddar med curry. 5 affärer senare hittade jag skiten.

Och den var god. Sen att jag tömde halva burken curry är en annan sak.

Jaha, mer då? Jag har varit på mässan idag och konstaterat att medarbetarna gjort ett bra jobb under tiden som jag var hemma igår. Sen skrev jag ut en miljard prislappar till alla nyheter.

Efter det följde en diskussion huruvida det är okey att fisa eller inte. Vi har en säljare, typ 57 år, som pruttar lite till och från. En kvinna. Just det ja. Och jag går i taket varje gång.

Fina flickor pruttar inte. Så är det bara.

Sen tog dagen slut och jag fick hämta talibanen på skolan. Och eftersom jag, som sagt, åkte land och rike runt efter den där jäkla kycklingsoppan, så fick jag muta talibanen med Lego. Hon är en legobrud. Som mest av allt i världen önskar sig lyftkranar i Lego. Men Coop hade bara helikoptrar och brandbilar idag.

Just ja, det var faktiskt inte andedräkten som väckte mig i morse, nä, det var fåglar. Först trodde jag det var grannen som stod och visslade. Fatta, en fågel som hade värsta morgonkonserten utanför.

Och hade det inte varit för att jag ska dricka mig smal i 4 veckor, så hade man ju nästan kunnat vara på gott humör.

Men bara nästan.

I morgon öppnar mässan och för första gången har jag noll lust. Tror faktiskt att jag bara ska gå runt och shoppa.

För det har man alltid lust med.

Herregud, om ni bara visste hur billigt allt är innan alla prylar landar på butikshyllorna.

13 kommentarer:

Singel i storstan sa...

Fina flickor bajsar inte heller va? Hahahaha!

ensamma mamman sa...

Och efter kycklingsoppan blev det ett race efter lyftkranar då? Eller

Kaos-Anna sa...

På fredag ska jag dit.

Monica sa...

jag vill också shoppa där`!`!`!

Kamilla sa...

Hej Mona,,, det här med nutrilett har jag oxå varit inne på. Och det enda sötsliskiga jag kunnat tänka mig att dricka var choklad, o tänk dig själv chokladdryck vecka efter vecka! Så jag har oxå letat efter typ den här kyckling nutriletten...... nåväl, ett tips vill jag ge dig, ät enligt LCHF dieten. Det fungerar, jag lovar, dessutom får du äta goda grejor, skit bara i allt som har en siffra som är högre än tio på kolhydrater!
kram på dig

Jupp sa...

Och vet du? Alltså, jag studerar ju nu. Eller det kanske du inte visste, men se det gör jag. Jag ska bli snygg och smart när jag blir stor.. och snygg är jag ju redan så det kändes som det var dags att ta itu med studierna.

Jaja, det jag fick lära mig idag, på min Naturkunskapslektion är- åh vikten av värdelsöst vetande som man tar studielån för - förlåt, tappade tråden igen, är just att ALLA människor FISER i genomsnitt 15 gånger på en dag. Så det så. Det har jag studielån som bevis på att så är fakta!

Och dessutom är är det pruttmolekyler som träffar din näsa som gör att du känner lukten av fisen. Alltså har damens prutt trängt in i din näsa och idkat umgänge med din slemhinna när du känner lukten av den. Mysigt vetande. Sånt mådde jag bättre av att inte veta, faktiskt.

Men jag kommer att bli påmind av det varje gång CSN ska ha återbetalning på sitt jävla lån i framtiden!

Pia [stjerndorff.com] sa...

Ha så kul på mässan! Företaget jag extrajobbar på håller till där! Håll utkik efter snygga handväskor :) Är nästan läskigt hur billiga de är om man köper dem direkt från det företaget istället för på hyllorna senare.

Frk Nyfniken sa...

Du Mona, tänk om lite vet jag :) Fina flickor fiser inte och kommer till himlen. Vi andra vi fiser och rapar och kommer hur lååååångt som helst ;P

Ohps, glömde att man inte bör väcka en sovande björn ;) Hoppas att irritationen går över snart och du kan känna dig pigg och glad igen.

SqZ sa...

Fröken näsvis vill veta om du tycker det är ok att dina manliga säljare pruttar.

Angelica sa...

(Tänk nu mig(21år) liggande på golvet som en tre åring. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag viiiiiiiiiiill ocksåååååååååå gå på Formex!!!!!!
Jag ska bannemig bli inköpare (pluggar till det nu, så om du behöver hjälp ropa efter mig :) ) och få gå på formex och få betalt (!). Min dröm!

Rosa sa...

Men CEPE Mona, jag väntade hela dagen på att du skulle komma, kunde knappt gå ut å röka ens. Jag misstänker att jag kommer att se Kaos-Anna på mässan. Har en feeling av att hon kommer att finnas i mina kvarter...

MonasUniversum sa...

SqZ: Inte någon borde fisa!

Jag är fortafarande på skithumör.

Rosa: Förlååååt, det körde ihop sig totalt och chefen var cepe på kontoret och ringde och gastade.

Och du har rätt om Anna, klart hon ska till dina kvarter, konstigt vore det ju annars! Jag kommer förbi dig imorgon. Måste koncentrera mig på något annat än MAAAAAT.

Gunilla sa...

Jepp, nu är det fågelkvitterdags. Våren är på väg. Det är bara att bita ihop o stå ut ;)