fredag 8 januari 2010

Det här med tv-shop.

Om man tittar tillräckligt länge på tvins.com's tv-reklam så tror man till slut att produkten faktiskt funkar.

Är jag ensam om det, eller?

23 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill verkligen köpa en del av de grejerna, bara för att testa. Hade någon av dem funkat hade det i och för sig rubbat hela min världsbild, men ändå...

Tror att pappa köpte en Europainter en gång. Grymt bra, i en timme...

Anonym sa...

Japp så är det. Tur att man har en liten spärr men kan säga att jag är extremt sugen på en sådan där Tobi (strykjärn), ser så enkelt ut. Och visst är det sådana de använder i butiker :-)

Tack för en bra blogg. Du verkligen förgyller min tillvaro.

/jennie

E sa...

nope. inte ensam alls. jag har nog gjort av med en normalstor årsinkomst på det där när jag dör.

B sa...

Been there, done that!

Har vissa saker som står och dammar och är liiiite sugen på dammsugaren som har en vattenbehållare. Kolla in den :-)

SqZ sa...

Jag håller fullkomligt med! Har aldrig köpt något på TV-Shop, kommer aldrig göra det heller men ack så gärna jag vill testa Tobin :-)

MonasUniversum sa...

Basattnivet: kompisen köpte den den där Tobin: som visade sig vara skitdålig, så hon skickade tillbaka den.

Singelmamman sa...

Inte alls. Som tur är har jag inga såna kanaler med tv-shop på. Men bara namnet; Tobin, låter ju underbart.

Anonym sa...

Du är inte ensam!!!! Och tack för upplysningen om dammsugaren, nu blir det INGEN sån inte (fast jag har varit väääääldigt sugen på att slå till)

bara lilla stora jag sa...

nej jag håller fullständigt med :)

POLISHUSTRUN sa...

Jag har fått TV i köket! Det står på från morgon till kväll och har nu upptäckt någon maskin med tryckluft som med endast vatten o tryck ska ta bort den värsta tänkbara inbrända smutsen i ugnen. Någon som köpt den?

Den verkar ju lite föööör bra!!

Annette sa...

Polishustrun; det är inte en sådan däringa apparat som gör rent med ånga? Svågern köpte något liknande i affär, som jag har provat. Visserligen inte i ugnen (fast gud vet att det behövs!), men handfat och toalett blev skinande rena.
Har fått en sådan där Tobi - aldrig använt och som nu står i badrummet och samlar damm ...

Monica sa...

bara skräp!!

Malin J sa...

Den där ångmaskinen är vi bra sugna på här hemma. Det hade ju underlättat städningen en hel del (Om den nu är så bra som de säger)
Har faktiskt köpt hålfots inlägg därifrån som fungerar och en Gazell träningsmaskin. Som inte blivit en ny klädställning utan faktiskt används (som en gunga av sonen)

Josefine sa...

hahaha!
jag är ännu värre. När jag är hungrig så tror jag att jag behöver allt på reklamen och då handlar det inte bara om ätbara saker utan om allt.
"hm...jag behöver nog en Dove duschtvål" - tänker jag och tror verkligen det också ;)

NinaPX sa...

Näpp!

moi sa...

Du är inte ensam om det. Och vad är grejen med att man inte kan stänga av skiten? Man fastar ju! Hypnos är vad det är...rakt igenom. Borde förbjudas.

William Witsman sa...

Jo så e de nog.

Okki sa...

Köpte en tränings grej nån gång...
Typ 100 år se.
Men men inte blev jag vältränad för det.

Kanske, kanske man skulle använt den lite oxå??

Tack för en super härlig, "feel-good-blogg"

Den där tjockisen sa...

Enbart det faktum att jag är snål räddar mig från att köpa Tobin, H2OVac, Youthful Essence och massa annat. (Särskilt Youthful Essince av någon oklar anledning...)

Jag misstänker att det beror på att man egentligen bara tittar på det där när man är för trött för att ens byta kanal. Trött hjärna = dum hjärna = hmmm, tänk om den faktiskt funkar så där bra...

Sanna sa...

Jag köpte faktiskt en grejj på tv-shop som vibrerar (nej... inget sånt) och som man skulle fästa runt magen. En timme, ett par gånger i veckan. Resultatet skulle bli som tjejen på TV-reklamen. Platt mage med ett sex-pack. Men jag skäms så för att använda den så den ligger givetvis i skåpet och dammar. Så jäkla pinigt köp!

Anonym sa...

Föll för Zumba fitness. Glömde totalt bort att det krävs koordination och en annan fysik än min för att svänga på höfterna sådär.Lite för mycet latino lover för mig. Hamnar nog på vinden tillsammans med gymbollar och rockringar.Tack vare suckers som mig är det i alla fall nån som gör sig en hacka..

Mr Lee sa...

Mona: Sluta shoppa, börja blogga igen!!

http://mammaamu.blogg.se/ sa...

Nej du är inte ensam, jag har till och med gått så långt att jag köpt en träningsmaskin som jag använde några gånger. Om den hjälper kan jag inte svara på eftersom den pryder sig så fint på en av förrådshyllorna just nu. Men jag kan verkligen erkänna att det var ett impulsköp. Ska kanske damma av maskinen och använda den så jag någon gång får den där snygga tvättbrädsmagen:)