söndag 10 januari 2010

Hallå!

Är jag den ende i hela landet som blir kallad för gnällkärring för att jag får ett psykbryt över makens ''ska snart elda''-hög, som sedan länge ser ut som en återvinningsstation i min matsal?

Och de gånger jag har burit ned skiten till källaren, så hämtar han upp det.

Jag pratar miljö, han pratar praktiskt.
Jag må vara en jävla nollåtta, men man eldar inte allt man kommer över bara för att man ska tillfredställa sin pyromanådra.

12 kommentarer:

Anonym sa...

ABSOLUT INTE jag hade fullständigt exploderat. Sådannt tål jag bara inte!!! Allt skall ligga i ordning på sin plats även skräp. /M

Malin J sa...

Man förvarar det åtminstonde inte mitt i finrummet.

MonasUniversum sa...

Jag exploderar en gång i veckan. Det är vår Number One grej vi blir osams om: hans oordning och min vilja till ordning och reda.

..och folk undrar ibland varför jag är lack på maken. Här är svaret 9 gånger av 10.

Tänkte bara sa...

Varför eldar du inte upp det själv? Då blir du ju av med det. Ta gärna lite annat oxå, då ska du se att det blir fart på honom.

MonasUniversum sa...

Tänkte bara: jag eldar inte upp det av en anledning: INGET av det bör eldas i en öppen spis. Dessutom sotar den ned spisen på utsidan. Som fan. Och jag har redan målat om den två gånger.

Just nu håller jag på med Operation-Röj-i-Huset och retar upp mig nåt så förbannat över sånt här.

Monica sa...

Inte jag heller jag pratar KILO!!! INTE ISBJÖRNAR!!!


BRA du inte eldar fyll bilen kör till sop station i morgon!!

Karina sa...

Skapa en brasa utanför, så gör vi och då tillfredställs allas Pyromanådra ;)

Lena sa...

"Skasnart" och "Skabara" är två syndrom som tyvärr existerar överallt. Jag är mest "Skabara" - för att slippa göra något som jag egentligen BORDE ;-)
Lägg lite av DITT "skräp" så som gamla underkläder och trasiga prylar ovanpå hans hög. Säg sen "Nu eldar VI upp skiten på gården = gemensamt projekt!

ensamma mamman sa...

Ser ut att vara mängder med papper. Hu så mycket aska det blir av det! Vem av er bär ut den?

stort och smått sa...

Vi har några grannar som envisas med att elda upp allt från sur ved till sopor. Det luktar fan, och fult är det med den mörka röken. Förbjud!

NinaPX sa...

Jag hade blivit galen! Lika galen som jag blir på min makes högar i trappan; saker som är "på väg upp/ner". Fint, tanken är väl god men han plockar ju aldrig med sig grejerna upp eller ner! De ligger där i trappan i veckor och man ska behöva gå slalom för att inte slå ihjäl sig. Morr! //NinaPX

Kristiina sa...

Det här är inte ok. Jag skulle också bli skogstokig. Skicka honom på någon miljökurs eller nåt.