lördag 29 augusti 2009

På förekommen anledning.


Ja. Jag kan köra nedcabbat om jag vill. Two in one liksom.

6 kommentarer:

Den hemska tvillingen sa...

Godmorgon lilla gumman. Sovit gott? Näää inte det nä...

Men du, jag läste din kommentar...och jag lovar på heder och samvete att jag inte har någon firma som heter The Terrible Twins...funkar nog iallafall inte så bra som namn på en coachingfirma..vad tror du???

Och på samma heder och samvete lovar jag att jag inte är i dina trakter. Jag sitter just nu i morgonrock, himla tjusig sak i vinrött (klär mig inte) vid köksbordet där kattskrället tagit plats och sover. Jag befinner mig inte i Insjön, Dalarna. Bor fortfarande i Sundsvall och är nu strax utanför. Du kan vara lugn...jag kommer inte att dyka upp vid din monter. (Såvida inte några utomjordingar beamar upp mig och släpper ner mig där då...)
Fast mystiskt är det.

Christina sa...

Jag skickar med dottern en insomningstablett. Du är för speedad för att din kropp ska fatta galoppen. Och maken ska du alltid lyssna på. För han är faktiskt klok. Det vet jag.

Marie sa...

*hahaha* Jag dööör, har mensvärk och håller på att skratta ihjäl mig! Vart har du hittat dessa? Me want! JUST för att de är en two-in-one!
Hoppas jag inte blir censurerad men jag fick två ord i skallen när jag såg bilden:
Kameltå eller bullfi**a!!! *jag är trött, filåt*

Anonym sa...

Bara du Mona! :-D /NinaPX

Wayne sa...

aahha, det är taket på toffeln som ligger där ja, och har inget med lökarna att göra som jag trodde i tre minuter. Eller har det det? Jag förstår inte Mona.

Hosanna sa...

*Moahahaha*