onsdag 3 augusti 2011

Otacksamt arbeteJag vet, jag suger på att blogga just nu. Går igenom våningsplan för våningsplan för här ska rensas och minimaliseras.

Idag har jag varit fullkomligt begravd i vårt garage. Jag och talibanen har varit tre vändor på tippen, men det märks inte. Och då har jag en skitstor bil och svart bälte i att packa.

Här är det inget snack om risktillägg eller raster, hon sliter som ett djur och lönen blir två fulla vagnar med flaskor att panta.

6 kommentarer:

Tompa sa...

hehehe varför ska du städa för? när maken ser att de är städat o de finns plats så kommer han köpa massa skit som han kan ställa där, som nu han inte köppt nått senaste tiden pga att de inte finns någon plats =)

Mest prylar när man dör, vinner!!

Svedski sa...

Hejaheja er! Jag är av samma slag som maken din, vill spara allt, men har fått träna hårt sen jag var liten på att kasta. Men det är svårt. Pojkvännen får kasta saker när jag är vänd åt ett annat håll och blundar:P

Thomas sa...

Och är de något man inte använt på flera år så kastar man den saken så nog fan så bara några dagar senare dyker något upp och behövde just den saken man kastade.. därför man måste spara allt ifall att!

Cecilia N sa...

Håller med Thomas. Var förskräckligt duktig och kastade en liten svart plastmojäng som låg och skräpade på golvet. Strax före påsen åkte i soporna och vidare i sopbilen.

Den kvällen frågade maken efter den, insåg jag. För den fattades på ett ställe.

Men samtidigt så finns det saker som jag nog inte alls behöver. Men de bär inte ut sig och jag har inte orken att sortera ut dem.

(Fast jag har lagt ner grejer i en kasse och skrivit loppis på den. Men vips så var utflyttade dottern där och norpade. Det är tröstlöst!)

LaCatte sa...

Det är skönt att kasta gammalt skräp, men gubbens skräp låter jag bli. Annars inträffar det som det andra skrivit; han frågar efter nån heeelt onödig pryl som inte finns. :-)
Och; plats i garaget = hans köper nytt "skräp" :-)

Smultronblomman sa...

Undrade vart du tagit vägen! Var rädd att du gått igenom en dörr och hamnat i Narnia eller nåt.... :)
Nej, skojar bara! Vet att man kan uppslukas helt vid vind/källartömning!
Snyggt jobbat av Talibanen. Gjort några fynd som kan bidra till makens helikopterlektioner?