lördag 27 augusti 2011

När man är sällskapssjuk

Är man en hemskt dålig moder om man öppnar dörren till 20-åringens och pojkvännens rum och säger;

"Godmorgon, ni ska inte sova mer nu va?"

En fortfarande sovande dotter frågar;

"Hur mycket är klockan?"

"Den är 9."

"Okey"

..fast klockan bara var 7.30.

Muhahahaha

15 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha! Hon kommer att förstå det roliga om sådär 15-20 år :-D min mamma brukade dundra in i rummet, slita i snöret till rullgardinen och ropa med offerrösten: ska du verkligen sova längre?!? Inte förstod jag att hon var sällskapsjuk ... /Elisabeth

Ellen sa...

Jag ska ära den dagen då jag väcker mina barn för att klockan är 0730.
/Ellen-med-två-barn-som-aldrig-går-upp-efter-6-snarare-0530-varje-dag. Ja-skjut-mig.

Hanna Lans sa...

Jag har det som Ellen. Så en son som sover till kl 7.30 kräver nästan halleluja och bjällerklang. Men ang. om man är en dålig morsa om man gör sådär? Eh, mitt 20-åriga jag tycker det. Mitt 40-åriga jag hade inte kravlat sig upp ur sängen kl 7.30 en lördag, så jag kan inte riktigt svara. :)

Anonym sa...

Det där var synnerligen elakt gjort :-)

GudinnanT sa...

Tyvärr så sover två av dom över 16 med lurar i öronen...men jävligt kul att gå in och väcka dom för dom trillar nästan ur sängen av rädsla när man rycker ur en lur och säger hallå dax att vakna.

Mohhhaaa

Sus sa...

Tänk om de hade morgonnuppat...? Ja precis då liksom...

Anna sa...

Hehe som 21 åring vill jag tilläga en sak. Inte okej att rycka upp dören specielt inte om dotter ifråga har pojkvän. Mitt ex morsa gjorde det en gång då var kl sisådär 7 på morgonen fick vi veta sen. hon sa att kl var 12.

Och jag höll på att smälla av när jag kom ner i köket och såg att kl var 7 då gick jag och mitt ex reolut upp till sängen igen och försökte sommna om. Och sen så var vi sura resten av dagen.

Anonym sa...

haha gud så jag skrattade... och gud var arg jag hade blivit som det var jag som sov.

I min värld som jobbar just nu sa...

hehe jag brukade slå på stereon på högsta volymen med den värsta musik ungarna visste sen satte jag mig på altanen och väntade.
När dom kom ut med håret på ända och undrade grinigt om jag var tvungen att spela såååå högt, då hade jag två kommentarer att välja på. 1. Annars hör jag inte här ute.
2 Ni väsnas på kvällar o nätter, jag väsnas på morgnarna, har du problem med det? :-D
För det mesta muttrade dom och gav upp = stannade kvar uppe .-)

Cina sa...

Lite payback-time kanske?
Har hänt att jag väckt min 20-åring tidigt också. Mest för att hon de första fyra åren vaknade 04.30 varje morgon.........

Carola sa...

Hahaha, ja, elakt, Mona.

Och hur gick det sedan? Kom de upp? Eller?

Anonym sa...

Ha, ha, ha! Lovely!!
/Cata L

annika sa...

Skulle t o m kunna gå runt i dina stövlar en dag för att kunna byta till en dotter som ligger hemma i sängen och sover!!! Min befinner sig på Long Island och däröver ska den jädrans orkan-Irene dra sig i morgon! Å dottern har beordrat mig att hålla mig lugn! Borde vara plättlätt va?

Anonym sa...

hahaha, stackars barn! Jag hade inte blivit glad. Fast morgonpiggheten kanske är genetisk? Näe, inte väcka en 20-åring kl. 7:30 en lördag va? Lite elakt tycker jag. Fast så är jag sjukt morgontrött & har ett jävla morgonhumör också.

Kom de upp eller?

Mamma J sa...

Hahaha, ja - jag hade inte vågat rycka upp någon dörr till en 20-åring med pojkvän hemma i sängen. Man vet aldrig vad de faktiskt gör om de nu mot förmodan inte sover. Jag tror jag skulle vilja bespara både mig och dem den pinsamheten...