onsdag 24 augusti 2011

Om vår hemsida

Det är en hel del av er som frågar efter vår hemsida. Den nya som vi jobbat som krondårar med att få färdig till mässorna. Den som inte är färdig.
Här är den. Och låt er inte luras av det högst osexiga namnet, vi har grejer för alla hem. Syns ofta i inredningstidningar med våra ljusstakar och ljuskronor i smide.

Jag gillade inte smide alls förut, men sen vi köpte företaget för drygt ett år sen, så har jag ändrat mig. För vårt smide är inte som alla andras. Vårt smide är linoljebränt. En teknik som är svinjobbig/ohälsosamt skitig för smeden, men ack så vackert för dig som konsument. Och en annan viktig detalj; det är inte tillverkat i Kina som all annan skit på marknaden.

Hemsidan är till för våra återförsäljare. Det vill säga, ni som privatpersoner ser inga priser.

Men

Jag får mail varje dag från människor som vill handla direkt av oss. För det mesta säger jag ja eftersom våra produkter inte alltid finns just där man bor.

Och som sagt; sidan är långt ifrån färdig. Vi har en miljon bilder som ska korrigeras. Basattnivet.

14 kommentarer:

David sa...

Ska kolla runt lite på den nu då. Ska bli spännande.

Fanny sa...

Hej! Har ni någon lista över återförsäljare? Bor i Sundsvall och blev väldigt sugen på att titta närmare på alla snygga brickor... :)

Ellij8 sa...

Ja, namnet för ju tankarna till hemvävda dukar inköpta på ngn bygdegård i Hälsingland. Men som sagt - smashing grejer har ni. Och jag antar att namnet är så injobbad att det inte är lönt att hitta på ngt hetare :-)

Raggoparden sa...

även loggan t vänster för tankarna t Hemslöjden, en gammal svensk instution.. Men det var väl aldrig meningen? :)

pralinen sa...

Har kollat - finfina grejor :-)

Bettan sa...

Fick lov att kolla in sidan genast. Kollade på träleksakerna, skulle du kunna förklara skillnaden mellan det pentatoniska och det diaktoniska klockspelet?
;-) Mycket fina saker, och så generösa öppettider!!!

pangis sa...

Bra sida.. Sett en del av grejorna i Sälen faktiskt och dom är skitasnygga i verkligheten (smidet) Min fråga: Är det du som döpt alla tomtarna och vättarna?:-)

Gudrun sa...

Fin hemsida men jag kunde inte bläddra bland smidessakerna. Det såg ut som att det var nästa sida på sidnumreringen längst ner men det var samma grejer som visades...

Anonym sa...

Snygga saker på den sidan!
Ser fram emot en lista på återförsäljare.
Villha-pulsen ökade till nära max.
Lycka till i Norge.

JennyH sa...

Hej Mona, vill bara säga en sak som inte alls hör till det här inlägget.

När jag sträckläste din blogg förut la jag på minnet en bok som du tipsade om. Jag skickade efter den förra veckan.
"jag älskar dig inte"
Menförihelvete. Jag var ju tvungen att läsa klart den snabbt som fan så jag visste att allt blev bra, att hon till slut mådde bra.
Vilken jävla påle genom själen.
Tack! Eller vafan jag ska kalla det.

Monica sa...

Hemslöjdsprodukter????
Hmm...för sissodär 18 år sen (måste det varit för minsta är det nu)var jag mammaledig. Och på den tiden satt jag och en kompis hemma hos varandra på kvällarna och tro det eller ej men vi slöjdade, typ sydde risdockor o tomtar, målade skärbrädor o sånt tjafs, som vi sen stod på marnader och sålde, he, he. Och banne mig om det inte var från hemslöjdsprodukter vi köpte våra grejor?? Jag vill minnas det, men jag kan ha fel..

MonasUniversum sa...

Fanny: Kan du maila mig på info@hemslojdsprodukter.se så ska jag gå in i systemet när jag är tillbaka, och leta upp en åf åt dig...Men du måste vänta till mässorna är slut, har ingen uppkoppling mot servern...


Bettan: Pentatoniska och diaktoniska är olika skalor. Jag är inte så hemma på det där med mer än att det tydilgen ska vara fina instrument...

Jenny H; boken är skitbra, och ännu bättre när man känner Christian privat och vet vad som är sant..

Gudrun: tack för info. Vi har inte hunnit kontrollerat allt så läsarnas input är guld värd!

Hemslöjdsprodukter har funnits sen 40-talet och är ett väl inarbetat namn, varför vi inte vill ändra på det. Loggan är också fråna Dackefejden och det är samma sak där; dum att ändra på ett vinnande koncept!

Anonym sa...

Kikade in på hemsidan och blev kär i keramikkorparna! Bor utanför Härnösand vilket är 5 mil från Sundsvall så precis som Fanny skulle jag vilja hitta en ÅF. Ska jag maila dig även jag tro?

Tant T

Linn sa...

Jag är kär i BORIS =o) vilken goding....