måndag 15 augusti 2011

Om maken och hans brudar, del 698

Maken visar stolt upp sitt senaste nyförvärv.
Och eftersom hans fru är en givmild hustru så har hon ingenting alls emot att dela med sig till en gammal fotomodell som är av samma årsmodell som henne. Jag menar, när man har passerat 40+ så består spegeln ändå av cellulliter, gäddhäng och en platt röv. Spela roll om man då låter maken ha det lite skojsigt.

Sladdar in på nätet för att plocka ned några bilder till er som inte vet vem hon är.Eh...vid närmare eftertanke så kanske hon inte är så gammal och pluffsig.

Hur går man in och raderar vänner på Facebook?

För så jefla givmild tänker jag inte vara.

10 kommentarer:

Åsa C sa...

Jag tänker då inte låta min make läsa din blogg för så givmild är inte jag.
Men bilderna kan ju vara gamla för Paulina är ju +40. Eller så kan man göra en hel del med photoshop.

Hanna Lans sa...

Hon bodde i närheten av mig i NYC och jag kan meddela att hon fortfarande är görsketasnygg, men att det tydligt syns vilken ålder hon är i.

Helena m. 4 sa...

Hon är äldre än vad det ser ut på de där bilderna (om inte bilderna är äldre...) OCH lyckligt gift med en inte lika bildskön man sedan länge...
Det är lugnt Mona, låt mannen drömma vidare ;-)
(det kan ju också vara så att det kanske är Ove i Hagsätra som lagt upp just den här facebooksidan)

labolina sa...

Paulina var domare i "Top model" för några säsonger sedan och hon ser inte ut som på bilderna längre. Hon ser rätt okej ut fortfarande (inga allt för konstiga ingrepp gjorda) men hon ser inte ut som 22 hon antagligen är på bilderna ovan.

RocknRollnLlife sa...

Men vackra Mona, du slipper ju ligga i en sån onaturlig pose för att få till "en klyfta" du är ju begåvad med ett rehält "cleavage"!

Helene Hogengård sa...

Tror bara din man blir smickrad av att du blir lite smått sotis på en fd modell. Piffar kanske upp lite mitt i vardagen? ;)

Hälsningar
Behåfabrikanten

Chris_P sa...

Äh låt honom titta! Hon är ju skitsnygg! :-)

Suzan sa...

hahahah

Cissit sa...

Alltså, de där bilderna måste ju vara från början av 90-talet eller något för vem tusan har såna där bikinis idag? Kolla in skärningen på nederdelen liksom, haha!

Johanna sa...

Haha inte ens chans att min kille ens skulle få komma på tanken. Duger det inte med mig kan han dra! Och skulle jag bara ana att han i själva verket var tänd på någon annan än mig när vi ska ha sex så skulle han inte få ligga på ett halvår. Om någonsin.

Och ska han få titta ska jag minsann få hångla med andra på dansgolvet, vilket jag gissar ger oss ungefär samma nivå av upphetsning. Fattar inte varför vi tjejer går med på att våra killar ska få kolla på porr (more or less). Tror de måste haft ett möte någon gång och gemensamt bestämt att det ska vara okej:) Tycker vi tjejer ska bestämma att det då är okej att vi hånglar med andra haha!