onsdag 31 augusti 2011

Jag var ju bara tvungen att kolla

Jag tänkte att jag skulle skriva ett roligt inlägg om kända brudar födda 1965 och jämföra dem med mig. Att jag skulle framstå som årets läckerbit.

Asså, det var planen. Så jag skriver in årtalet och gnuggar händerna. Fifan vad kul liksom. Tills Sara Jessica Parker, Linda Evangelista, Kristin Davis, Famke Jenssen, Sherilyn Fenn m fl ploppar upp. Och dom här;


Skådisen Kiana Tom. Jag har inte heller hört talas om henne, men skit i det. Hon är lika gammal som jag. Och jag ser inte ut så där i kroppen. Inte nånstans. Och inte som skådisen Cindy här ovan heller. Kan man köpa en sån där kropp nånstans?
Ehh, det var inte riktigt dom jag ville se på skärmen.  

Så jag letade efter snubbar födda samma år som jag istället och kolla kolla:

Den här urpingen och jag är lika gamla;
Match making in heaven va?

Eller inte. Jefla tur att man har valt en make som är yngre. Förvisso bara 1 år men han ser ut som ett baby face jämfört med herr Östros. Det finns ju sämre sätt att hålla sig ung på, eller hur?!

24 kommentarer:

Mamman sa...

HAhahaha....Men både du och Östros ser männskliga ut, sen att du e skit snygg och han ser ut att vara förr -45 e en annan femma,...

Mrs Data sa...

Jag tror minsann att man KAN köpa sig sådan där kropp. Hos tant/farbror plastikkirurgen. Resten kan man fixa till i photoshop. Har jag hört. ;)

Maria sa...

Dessa tjejer har som sagt betalat bra pengar hela sitt liv för att konservera sina kroppar på detta sätt, säkert inte fött barn...och har dom det så hade dom en pt som fixade till det efter.
Dom driver heller inte ett eller flera företag med näbbar och klor och för övrigt tycker jag att du är riktigt snygg!!!!

Suzan sa...

hahaha, du e så jävla rolig...!!

Anonym sa...

Du är skitsnygg Mona!!!!:-)

Helena m. 4 sa...

Av okänd anledning vet jag EXAKT hur du känner det idag - exakt, fast minus sisådär 5 år...

Lena sa...

Hahah, vi är ju samma årsmodell så vi har samma problem där. Undrar också var man kan få tag på en sådan kropp....

Sus sa...

Haha, told ya!

Men du är så fin att du liksom inte behöver bry dig sötnöt.

Anonym sa...

Korten är inte nya, säkert en 15 år gamla!Det gäller att hitta ursäkter när man ser sådant:)Du är ju i realtid och bra mycket hetare än de flesta!
Tänk positivt!

Anonym sa...

Ja Mona, det går att köpa sig snygga kroppar o unga ansikten. Lite silikon här, lite fettsugning där. Lägg sedan till lite lyftning både här o där plus ett antal botoxsprutor... som ny igen! Fast fasen vet om det skulle vara värt det?
Personligen tycker jag lite synd om dem som inte kan se åldrandet som som något naturligt och tycker nog att vara ung i sinnet är attans så mycket viktigare än att vara ung i utseendet. Rynkor kan vara vackert. Titta bara på foton av drottning Silvias mamma, det var en vacker kvinna i mina ögon... trots sina skrynklor. Titta sedan på vår drottning som en gång var en mycket stilig "dam" till hon förstörde sitt utseende med en massa ansiktslyft.

Själv är jag snart 68 och rynkorna gör sig mer o mer påminda. Huden på magen o rumpan har inte samma storlek som kroppen i övrigt efter min GBP-op och brösten har samma utseende som öronen på en basset hund (dock inte lika håriga, tack o lov!). MEN jag trivs med mig själv och skiter högaktningsfullt i vad folk tycker om mina rynkor och kroppens överskottshud behöver de inte se, jag tänker inte bada i bikini. De som bryr sig mer om hur man ser ut än hur man är, dem kan man vara utan.

"Är man hel, ren och glad kommer man långt" sa alltid min gamla mamma... Det ligger mycket i det, så du kommer att komma mycket långt Mona. Framför allt med hjälp av din underbara humor. Även om du har fler rynkor och slappare hud än när du var 19.

´oohps! Det här blev en lång moralpredikan. Sorry, får skylla det på åldern. Tantvarning??

Ninnie

Anonym sa...

Tack för ditt besök, det gjorde mej glad! Visst är kuddarna underbara? De finns här:
http://kindbynature.blogspot.com/2011/01/ny-give-away-et-stk-uglepude-nar-vi.html#comments

Jag antar att jag inte skriver så mycket i bloggen därför att det då skulle bli "på riktigt". Löjligt eller hur? Orkar inte riktigt skriva orden. Men snart.
Kram!

Z sa...

Kul att få se dig på en bild!!!

Helgona sa...

Hahaha helt underbart inlägg :) Fast jag lovar så illa ser du inte ut... <3

Erik F sa...

Din årgång var väl rätt OK:

http://www.imdb.com/search/name?birth_year=1965


även om jag tycker att min smäller högre:

http://www.imdb.com/search/name?birth_year=1967


Ja, man är ju inte pur-ung längre som svärmor brukade säga.

Katinka sa...

Hej Mona, Mitt namn är Katinka och jag jobbar på Sony Music. Jag skulle väldigt gärna komma i kontakt med dig. Skicka gärna din mejladress till info.sweden@sonymusic.com

Anonym sa...

Att det görs inlägg som är lika mina kommentarer tar jag som en komplimang. Oavsett om vi kom på det samtidigt eller om jag varit inspiration. :)

MonasUniversum sa...

Anonym: Haha, så kunde det ha varit, men då du gjorde din kommentar så hade jag redan googlat samma namn på en amerikansk kändissajt! Jag blev skitsur när jag inte kunde hitta några haggor!

Anonym sa...

Jag brukar nöja mig med att jämföra mig med gamla klasskamrater man springer på i affären.. Efter några det var länge sen går man nöjt därifrån och känner sig mycket ung och fräsch, och hur gammal har inte h*n blivit??! Undrar om gamla klasskompisen tänker samma sak, men så kan det väl ändå inte vara...?
/E

Anonym sa...

Jag försökte också hitta några haggor, men det GICK ju verkligen inte!

Med komplimang menar jag även att jag tänker som universum-Mona och det är inte illa. Hehe.

Caroline sa...

Bra kommentar Ninnie! Hoppas jag en dag blir lika klok och skiter i mitt sladdriga hull:)

Anonym sa...

Hej, jag har precis som du gått ner i vikt. Dock inte lika mycket, men nu till grejjen. Jag har hatat att vara med kort nästan hela mitt liv pga av övervikten och nu skulle jag vilja gå och bli stajlad och fotograferad. Undrar därför vem du var hos och tog de fina bilderna?
//Åsa

Freedomtravel sa...

Oj, ser man ut sådär när man är född 1965? Jag är född 1975 och ser inte alls ut sådär, men nu ser jag fram emot kroppen som jag kommer att få om tio år ;)

MonasUniversum sa...

Hej Åsa, sorry för sent svar. Jag var på http://thestudio.se/modell.

Vad kul att du har gått ned i vikt, grattis!

Anonym sa...

Mona, ingen fara, jag hänger här regelbundet och vet att du haft fullt upp :)

//Åsa