onsdag 17 augusti 2011

Hur tänkte jag där?

Jag är ju i grossistbranschen när det kommer till inredning och har två tunga mässor i antågande. En i Norge och en i Sverige. Plus att jag i morgon skickar iväg maken på en mässa i Finland. Eller förresten, han skickar i väg sig själv, för han var den ende på kontoret som tror att Finland is da shit för oss.

Nåväl. När man står på en mässa så är det ju bra om man ser proper ut. Och helst att alla klär sig enhetligt.

Nu råkade jag bestämma att alla ska ha svarta kläder på sig. Jättebra idé.

Tills jag kom på att jag, efter att jag tappat mina 43 kilon, inte har ett enda svart klädesplagg i min garderob. Utom trosor och behå:ar. När jag var tjock så hade jag nästan bara svarta kläder och bestämde mig efteråt för att satsa på alla färger utom svart.

Men det är klart, att gå omkring i svart behå och svarta trosor kanske kan locka in en och en annan kund.

Eller inte.

17 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Ja exakt, det är så du ska göra :D hahaha

GudinnanT sa...

Eller så kroppsmålar du dit en snygg svart klänning...det vorde bättre...å skulle nog dra mer folk.

reneesfotoblogg sa...

Du kan ge dig tusan på att jag kommer att finnas i närheten med teleobjektivet på kameran. Med några musklick i Photoshop tror jag att det kommer att bli riktigt piffiga bilder.

Sussi sa...

Ja det låter ju som en bra idé men tror du maken passar i svarta trosor och bh?? :-P Han kanske behöver lite mer färg för att locka till sej kunderna till montern ;)

Åsa C sa...

Du kanske inspirerar till ett nytt mode på mässan...

Anonym sa...

Strålande idé att satsa på alla andra färger än svart! Jag blev lite lyckligt förra veckan när jag hittade en affär på Biblioteksgatan som inte hade några svarta kläder i hela butiken. Tom Joule. Hade massvis med roliga kläder på rea. Ehh... uselt tips nu när du måste shoppa svart. Men ta en sväng förbi HM så är väl det problemet löst.

Smultronblomman sa...

Var det inte pole dancing i Norge förra året? Satsa på raffset i svart! :)>

Anonym sa...

Tja, du åker till ett land med nationssorg, men med en mer enad framtidstro än nånsin, så svarta underkläder är ju OK. Vill du ändå bära svart helt och hållet, så kika in på secondhand och liknande....eller klä dig i rött/vitt/blått! :)
/C

Mr Lee sa...

Lusekofta?

Haahåå sa...

var i finland kommer denna mässa att vara ?! :) tror också att finland kan vara ett land att satsa i.. här finns INGET ! ;) alla butiker har exakt samma utbud.. studerar inredning själv och man blir totalt led på att söka inspiration för det finns inget nytt här !!

Alexandra sa...

Finskan från andra sidan viken tror också att Finland is the shit för er. Klart ni ska komma på mässa hit! Dock håller jag inte med Haahåå. Här finns visst varierande utbud på inredning, men man kan inte gå till de stora varuhusen, man måste ge sig ut på äventyr ;)

Camilla sa...

Tell me when and where - I´ll be there!

Marina sa...

Kan inte låta bli att fnissa lite åt Reneesfotobloggs kommentar med tanke på att du ska stå där i bh och trosor....å så kommer hon dragandes med några musklick...känns som att det blir något helt annat än en inredningsmässa.

:-D

Fröken Formland, as we speak sa...

Finland är bortkastade pengar... Inte ens vi ställer ut där längre.

Ketchupmamman sa...

Har du kvar några gamla trosor då? Gärna mammatrosor. De brukar gå att dra upp ganska långt. Säg att det är en byxdress!

Anonym sa...

Jag shoppar nästan uteslutande rosa kläder nu när jag tappat 38 kilo sedan min gbp i mitten av januari. Med 7 kilo kvar till målvikten så är det roligt att slippa alla murriga färger man tvingades bära förut. O jag har aldrig gillat rosa förr - så dags nu när jag ska fylla 37.
Tror dock du skulle göra succe i bara underkläder, säckig röv till trots :-)

Tant T

den rabiata orakade flat-feministen fanny sa...

Du får väl ta någon gammal t-shirt och låtsas att det är en "tunika".