lördag 20 augusti 2011

En regnig sommardag

Så kan man alltid sitta och lägga upp tomtar och vättar på den nya hemsidan...som skulle vara klar igår, men som blir färdig när jag är 52. Ungefär.Säg hej till Blanka, Alfred och Bosse...den 20 augusti. Hej vinter. Dom har en triljard polare också. Klev upp när alla ni fortfarande hade flera timmar kvar att sova och kräks på allt vad hemsidor heter.

Inte blev det bättre av att pungråttan maken ringde hem i går kväll och bröla om att alla priser var felaktiga. Jag fick en smärre hjärtinfarkt, tills jag insåg att det var en inställningsfråga. Trodde ett tag att jag skulle få knappa in tusentalet priser igen. Hann dock sticka hål i make-voodoo-dockan innan jag coolade ned mig, så jag får se om han kommer hem levande i morgon kväll.

Jag har förresten kommit på att jag inte vill bo i Sverige på vintern så jag ska nog flytta.

Ska bara lösa några detaljer först. Som typ barn i skola, ett par företag och en man som på sin höjd åker utomlands om han har en garanterad biljett hem igen.

Seriöst, jag behöver göra radikala förändringar.

Ska nog börja med att hälla upp ett glas champagne. Klockan är 14.00 och vem bryr sig.

15 kommentarer:

Anki sa...

Bra plan!! :-) Både flytten och bubblet!

KRAM

Karin sa...

Min rara dotter, som på tonåringars vis vet allt, brukar säga, när det korkas upp till lunch på semestern "Well, it's 5 o'clock somewhere"... Skål, då!

annannadesign sa...

Mer champagne åt folket!

Anonym sa...

Mona, du är inte ensam, gällande problem med Chefen. Vi alla har redan förstått att du ibland och ofta blir också sexuellt trakasserad av chefen.
Klapp på stjärten och annat gott.
Ta tag i din situation och anmäl honom. Mona, Du är inte ensam...vi som läser din blogg stöttar dig mycket och hela tiden!
Du kanske kan bevisa med hjälp av att filma antastandet och därav kan se till att han får sparken!!
Han kan gott och väl börja arbeta på ett annat företag!!*LLL*

Hälsningar

Anna M

Kia sa...

Jag kan inte ha fått nått på länge för jag tycker inte att det där ser ut som tomtar.

Elisabeth sa...

Okej, eftersom jag själv har tomtar på loftet efter en Chapel Hill mousserande och chefar över chefen hemma så håller jag med dig om att det INTE går att bo i Sverige. Iallafall inte under perioden oktober - april. Funderar på hur jag ska få honom att förstå det?! Har du några handgripliga tips tar jag emot dem med stor tacksamhet!

MonasUniversum sa...

Kia: Jamen jamen, jag skrev ju "tomtar och vättar" och att de har en triljard polare...alltså tomtarna. Sket i att lägga in en bild på en av tomtarna serru..

Kia sa...

Mona, raring, jag tänkte inte på vättar heller........... ;) Har kanske exceptionellt livlig fantasi. Eller så har jag varit jaktänka för länge.

MonasUniversum sa...

Kia: HAHAHHAHA, förlåt, nu är jag med. Det blev lite mycket dricka i kombination med trötthet där ett tag!

..jag kanske ska skicka damen ett par stycken..

Pia sa...

Så skönt att någon annan också tvingas tänka på julen. Här tog servetterna slut och i brist på annat fick jag ta dem med en bock på och texten "God jul"!! Känns sådär.. :)
PS. Gillar dina tomtar.. de är inga coca-cola-tomtar.. för de avskyr jag!! Ds

pangis sa...

Nemas problemas.. Hyr ett hus i Thailand och jobba med hemsidan därifrån.. Talibanen kan gå på svenska skolan som f.ö är klockrent skitabra..

Anonym sa...

Mäh, jag är ju helt lost...Trodde att dessa tomtar var "Steninge tomtar" dvs att de bara fanns till salu i/vid/på Steninge/Märsta/sigtuna ladan. Förstår nu att de inte alls är "unika" för Steninge. Förlåt..!!!

Anonym sa...

Måste nog erkänna att jag blev lite förälskad i snövit med röd nos. Finns de att köpa nånstans i Göteborgstrakten kanske? Eller beställa? VILL HA!

Kerstin

MonasUniversum sa...

Kerstin: vänta ett tag tills jag bloggar om vår nya hemsida, så kan du gå in där. Vi säljer egentligen inte till allmänheten, men kan göra undtantag.

Nenna sa...

Åh, dom här väcker habegär- dom vill jag ha här hemma! Superfina!=)