torsdag 25 augusti 2011

Känns aningens bekant


När man kliver upp 04.00 för att flyga till Norge, så ligger inte prioriteringen i första hand på att memorera var maken parkerar bilen.

Det borde det ha gjort kan jag meddela.

11 kommentarer:

Singel i storstan sa...

Hahaha! Att du aldrig lär dig!

Kassu sa...

Tack för dagens garv, skrattar bäst som läser Monas blogg! Monas torsdagsnöje, leta sej lite bil!

Cecilia N sa...

Ringa sig lite till maken och fråga?

Linda sa...

Hej Mona!
Tittade precis på eran hemsida. Jättefina saker ni har där (köplusten är enorm, men tänker vänta lite med julsaker) Ullplädarna älskar jag.

Ett par saker som jag tror skulle hjälpa er en hel del är att faktiskt någon lär sig fota. Bilderna är ganska så platta, samt att photoshop eller annat program används för att fixa lite efteråt.
Må så gott.

Anonym sa...

..håller med Linda. Bilderna är små, pixlade och suddiga (som dropparna) vissa går inte att se i stort format, (som glashängena och tomtarna) och är väldigt platta och trista. Varför klippa ut t.ex måsarna så mycket. Man får ingen känsla.Dålig färg också! Litet tips, hoppas du inte tar illa upp!

Johanna Stålros sa...

ooops;)

MonasUniversum sa...

Singlan & Kassu: Jamen det är ju helt jävla otroligt! Till slut hittade jag den. Men jag hittade däremot inte ut från parkeringen, det tog 10 minuter innan jag kom rätt. Idiot.

Cecilia N: Gissa om jag gjorde, men han svarade inte eftersom han hade kunder i montern!

Linda och Anonym: nä, jag tar inte illa upp alls! Allt det där är vi mer än väl medvetna om, och det stör. Det ser förjävligt ut, och vi kommer göra om lite i taget.

Önskar bara att man kände en gratis fotograf. Eller en som vill träna..

Mina dagar sa...

Nu är kl 22.03 och jag hoppas att du hittad bilen.
Och det ser jag ju i kommentarerna här att du gjort...tur de´!

MYCKET SNYGG monter ni fick till!!!!!

Jag är en ny läsare av din blogg och jag tackar mig själv för att jag hittade hit:) Ett skratt förlänger livet, så jag säger bara TACK till dig och dina härliga inlägg här!!!

Kramelikram Eva

Raggoparden sa...

En annan detalj på hemsidan: 32 likadana sidor med smide, och 9 likadana med tomtar... Det slöar ned sajten i onödan och känns mysko.
:)
Blir sugen på en såndär korg-marschallhållare som morot när vi renoverat klart !

Anonym sa...

Fotografer som vill träna? Kolla med nåt mediaprogram på nåt gymnasium, borde kunna bidra med elever som vill syssla med både foto o hemsidor?

Cecilia N sa...

Och hur ska de försörja sig sen om folk bara anlitar såna som "ska lära sig" eller jobbar gratis?