fredag 5 augusti 2011

Me and my tits, eller hur man inte ska klä sig

Igår kom en Securitas-snubbe för att fixa nåt med vårt larm. Han pratar och pratar och jag har svårt att få ögonkontakt med honom. Jag tänker att "har idioten aldrig sett nån i ett linne förr?"

Sen åker jag ned till Posten och står och väntar på min tur. Två män står också och väntar. Och kollar på mig. Jag är långt ifrån en 10-poängare och tänkte att "vafan, är alla kärringar bortresta från stan eller?"

Vidare till den lokala ICA-butiken och där tittar en tant lagom avmätt på mig.

På eftermiddagen gick jag in i badrummet och råkade se mig i spegeln.
The bröstvårtor from hell. Jag avskyr speglar och tittar inte i dom om jag absolut inte måste.

Ska uppenbarligen ändra mina vanor.

7 kommentarer:

Bettan sa...

Tja, vi kvinnor har ju bröstvårtor, helt enkelt. Ser inte nå konstigt ut på bilden tycker jag, men kanske såg värre ut irl. Snyggt linne förresten, letar efter ett liknande, men som vanligt när jag letar efter nåt specifikt hittar jag inget. Men du, hur är det med den stora dottern??? Du kan ju inte skriva värsta skräckhistorien och sen inte säga nåt mer!!! Hoppas verkligen att allt är under kontroll.

Jenny Palm sa...

Det var mitt nyårslöfte, att titta mig mer i speglar. Jag är hopplös! Har gått på fester med smink på ett öga, gått till dagis i nattlinne och joggat i elljusspåret med tyllkjol. Men jag lär mig aldrig.

Mr Lee sa...

Du får börja dagen med att sätta på lite kirurgtape. :)

Anonym sa...

Men vad är problemet! Låt dom titta och sträck på dig! kram LiSe
PS. tror förresten att du är en riktigt "urping" i allas ögon utom möjligen dina egna. (inte så snyggt ord kanske, men du förstår säkert innebörden :-)

Therese sa...

Jag känner igen mig idag dära... Jag har varit med om en upplevelse under sommaren i samma kategori... Har du tid så kan du läsa om det här :)

http://minblogg82.blogspot.com/2011/07/blog-post_11.html

Anonym sa...

Vad spelar det för roll?

Kör, det kommer en tid då du inte kan/kommer ihåg att visa upp dig.
Skrattar...igen

Hälsningar

Anna M

Susjos sa...

Skitsnyggt! :)