tisdag 9 augusti 2011

Dagens talibansägning

Min taliban är mycket verbalt begåvad och har ett ordförråd som slår de flesta i hennes ålder. Men ibland har hon noll koll.

Härom dagen tittar hon på storasysters ögon och ska kommentera hennes pupiller.

"Vilka stora propellrar du har."

10 kommentarer:

Fru Gårman sa...

Undrar då direkt vad storasystern tagit? ;)

MonasUniversum sa...

Haha, ingen fara. Hon har så otroligt mörka ögon att talibanen tror att hela ögat är pupillen!

Gudrun sa...

Min egen talisman (som jag tycker är ett MYCKET bättre smeknamn på en älskad dotter, ha ha) berättade stolt för oss föräldrar att hennes ridlärare minsann var alkoholist! Nu var det dessbättre arkeolog hon var utbildad till...

Anonym sa...

Kan man få flytta hem till Er, det verkar vara kul hos Er?? Skrattar..
undrar ibland att ni inte slår ihjäl
varandra, hihi

Hälsningar

Anna M

Annette sa...

Då kontrar jag med min sexåring, en lång utläggning som avslutas med frasen "det är i alla fall min hypotes".
Inte alla vuxna klarar av det!

Lizbert sa...

Underbart!

Ulrika sa...

Hej Mona!
Jag hittade till din blogg i början av sommaren via Nu när du finns (när du skulle hålla föredrag istället för henne), och gissa om jag är glad att jag hittade hit. Du är bäst!!! Blev så begistrad av din blogg att jag läst från första inlägget, hela min semester har varit räddad. När familjen somnat har jag legat och läst din blogg, vissa kvällar har jag dock skrattat så maken vaknat.... Är så oerhört befriande med ditt sätt att skriva och ditt sätt att se på saker - är så "fed-up" på alla bloggar där de skriver "ha en fab dag", "finns det några söta läsare", "fånga dagen" osv osv. Känns SÅ påklistrat och larvigt, njuter av din ärlighet och du känns så "på riktigt". TACK för att du fortsätter blogga och dela med dig som du gör. Jag kommer fortsätta läsa det du skriver!!!!

MonasUniversum sa...

Åh Ulrika, du har ingen aning om hur lägligt din kommentar kom. Tack snälla. Jag är på uruselt humör och kan inte blogga just nu över huvud taget.

Verkligen tack, det där behövde jag!

Anonym sa...

Haha, det är så roligt när de säger fel! Min pappa skulle köpa tekakor. Gabriel berättar då att "morfar ska köpa en... eh... kaffekopp till mig" :-)

Hoppas talibanen mår bra!

(phew, höll på att kommentera som min mamma = creepy. Eftersom jag modererar (dvs slänger skräppost) kommentarer på hennes blogg...)

Kram Catharina

Helén sa...

Måste vara logopeden i mig som skrattade gott och igenkännande. Härligt.