måndag 7 februari 2011

Dagens pausfågel

Får en utmaning av Skrivarmamma och eftersom jag kommer vara svinbissy idag så fyller jag ut tiden lite...

Finns det något killnamn som du tycker är så trist och fult att du skulle skämmas för hans namn om han var din kille?

Det är ju få människor som rår för vad de heter, och jag brukar inte lägga nån värdering i namn. Men, det är ju inte så att det kittlar i mufflan när man hör namnet Arne. Eller Ola-Conny.

Om du fick välja ett enda av dina ex att tillbringa ytterligare en natt tillsammans med, vem skulle du då välja?

Ähhum. Jag är jättegift. Och har aldrig varit honom otrogen. (Med betoning på honom.) Men om jag vore skild så skulle jag kanske, möjligen välja XXXX, ehh, närmare än så blir det inte eftersom jag skulle få en hammare i huvudet av maken. Som läser varje bokstav i den här bloggen.

Finns det någon dialekt som du tycker är så ful och osexig att du skulle ha svårt för att inleda ett förhållande med en kille med denna dialekt?

Ujuj, jag har många bloggläsare...från hela Sverige och vill inte ha stryk. Kanske värmländska då´ra. I alla fall när en man pratar..Fast, jag skulle tro att stockholmska för utomsocknes inte är världens sexigaste dialekt direkt.

Om du var tvungen att välja mellan att aldrig mer i ditt liv få använda någon typ utav smink eller att aldrig mer få läsa en bok, vad skulle du då välja?

Lätt svar när man är 40+: aldrig mer smink. Jag har redan fuskat med att ha tatuerat en eyeliner.

Om du var sommarpratare i P1 och skulle berätta en lustig historia hämtad ur ditt liv, vad skulle du då berätta?

P1 är väl inte rocken roll-kanalen för lustiga historier direkt, men jag kanske skulle ta och liva upp den med att berätta om när jag tvingade maken att idka sex med en uppblåsbar Barbara. Väry funny.

Om du inte får nämna en kändis, vem är då världens snyggaste kille?

En och annan sexy hunk har man ju sätt bland föräldrarna i talibanens skola..

Vet du vad din mormors mamma och din farmors mamma jobbade med?

Ingen jävla aning. Och är fullständigt ointresserad.

Skulle du våga sätta 100.000 kronor på att du utifrån ett klassfoto kan nämna både för- och efternamn på alla klasskompisar från mellanstadiet?

Nu är det ju lite fusk i mitt fall då det finns officiella orsaker till varför jag kan svara ja på den frågan.

Nämn något som du gjort och ser tillbaka på och tänker ”Hur kunde jag vara så jävla dum!?

När jag var 15 år så träffade jag en kille och blev dyngkär. I flera år. Min plan var att efter 9:an läsa till flygledarinstruktör eller adjunkt i engelska (jamen varför välja liksom..) men eftersom jag var kär så skulle jag ta ett sabbatsår. Jag är inne på mitt 30:e. Fyfan så jag ångrar att jag inte har en utbildning. Min akilleshäl.

Finns det något yrke som nästan automatiskt gör även den torraste kille lite mer spännande och intressant?

Jag gillar intelligenta/intellektuella män, oavsett vad de arbetar med. Fast, det rycker väl till lite i bäret när jag ser en pilot komma gåendes på Arlanda, det ska inte förnekas.

Villa, hund och Volvo eller lägenhet i city, utekvällar och cykel. Vilket tror du stämmer bäst överens på ditt liv om fem år?

Villa, Volvo och dvärghamster.

Om alla dina tidigare pojkvänner skulle sätta sig i ett rum och komma överens om din absolut sämsta egenskap, vad tror du då dom skulle komma fram till?

Ehh, oj, hoppsan. ALLA (hrmpf) mina ex skulle säga att jag är en sopa på att säga ”förlåt”.

Om du var tvungen att byta hem med någon av dina tjejkompisar, vems hem skulle du då föredra?

En kompis här hemma i Äppelviken i Bromma. Jag har blivit besatt av hus med gamla detaljer och högt i taket. Och stooora hus. Får jag önska fritt så blir det ett hus på Mallorca, det absolut lyxigaste jag någonsin har spenderat semester i. Typ 30 miljoner. Där kan vi snacka kåk.

Vad är det absolut konstigaste stället du har varit tvungen att kissa på?

Bakom en buske på en golfbana i Thailand, eller om det var på Bali, kommer inte ihåg. Maken blev vansinnig. Nåt om att ”vanära greenen”, eller vad han babblade om (jag spelar inte golf själv, skulle bara vara sällskap). En kvart senare tog han ut sin boll från ett buskage och blev jagad, och stungen, av femtioelva getingar. Jag skrattade hela vägen hem till Sverige åt den synen.


Feel free to copy...

7 kommentarer:

Smultronblomman sa...

Intressant tidsfördriv! Kul att läsa dina svar. Funderade en stund på skämmigaste killnamnet och tror Bert eller Ernst alternativt någon helt skum kombination av dubbelnamn som just Ola-Conny. Hur har man tänkt där undrar jag.

maria lever sa...

Uppblåsbar Barbara..vill höra mer, skrattar redan.

Anonym sa...

Finns det nåt fulare killnamn än Snorre...jo det är sant, det finns folk (karlar) som heter så...
Som själv har lyckats kissa i en hink i bilen när ingen annan utväg fanns....
Maria G

Anonym sa...

En av mina gamla chefer på 80-talet bad mig vara konsertsällskap till en av hans yngre släktingar. Killen kom från riktiga spenaten och hette Torgny. Vilken konsert det handlade om? Shaking Stevens. Need I say more? //Gina

Ica sa...

Appropå namn: Jöns-Lennart. Det finns faktiskt en jägmästare från Skåne som heter så!! Hörde en intervju med honom som handlade om vildvinens utbredning. Det händer då och då att jag undrar om hans föräldrar hyste ömma känslor för den stackars gossen...

sofi sa...

Min son heter Kjell-Åke i mellannamn...gissa om vi har garvat åt namnet *hihi
Skånska osexigaste helt klart.
Varför kan du alla namn på de i mellanstadiet?

Pillargontanten sa...

Män, MÅNA!
Va ärrä för fel på värmlänskan då?
Ja, bare undrer, för där bor ja, och ja är gift mä en Ola :)
Jaja, dä orner säj nog, å orner dä säj inte så kvetter dä!