onsdag 24 november 2010

Noll kollSka äta middag med ett gäng sköna brudar. I 7 år har vi ätit på samma hak hemma i finhooden. Nu ska vi plötsligt förnya oss.

Gissa vem som glömde och åkte fel.

9 kommentarer:

Helena m. 4 sa...

Hon som jobbar FÖR mycket ?

Helena m. 4 sa...

För övrigt har jag haft en liiiten åsikt om din pyjamasfirma...
;-)

http://mittispenaten.blogspot.com/2010/11/titta-mona-ar-normal.html

Ellinore sa...

Bevisat! Saker SKA vara som de ALLTID ha varit!! Det blir bäst så!

// En 23-årig konsevativ en...

(Men jag gillar tant ändå, trots att hon e lite vimsig... ;) )

Smultronblomman sa...

En grupp väninnor i 40 års åldern diskuterade var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på Ocean View Restaurang för där hade servitörerna strama byxor och fina rumpor.

10 år senare, vid 50 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på Ocean View Restaurang för där var maten god och vinlistan utmärkt.

10 år senare, vid 60 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på Ocean View Restaurang för där kunde de äta i lugn och ro och restaurangen hade en härlig utsikt över havet.

10 år senare, vid 70 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på Ocean View Restaurang för restaurangen var rullstolsanpassad och det fanns hiss.

10 år senare, vid 80 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på Ocean View Restaurang för där hade de aldrig varit förut..

... och ytterligare 10 år senare, vid 90 års ålder, diskuterade de var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på Ocean View Restaurang för där hade servitörerna strama byxor och fina rumpor...

inkan8 sa...

Förlåt kära bloggerska men inlägget ovan mig är bara sååååååååååå bäst.
:-))))))))))))))))

Anonym sa...

Woooow, den bästa kommentaren jag läst, nånsin, är från Smultronblomman! Helt underbar!!!
/Småländskan

Smultronblomman sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Smultronblomman sa...

@Småländskan

Tack!! Fick den på mailen för ett tag sedan och tyckte den passade i detta sammanhang! ;)

Anonym sa...

Man gör som man är van vid!
Jag kör så sällan bil sedan vi flyttade hit, vi har ju bara en bil oxå, så när jag kör så åker jag alltid mot sonens skola för det är dit jag oftast kör men det blir ju lite struligt om det inte är dit jag ska! Fast ska jag till IKEA kör jag rätt direkt ;-)