torsdag 25 november 2010

Män - eller var det bara jag som fick hamstervarianten?

Titta här;

Det här är en hammare.

Som finns i var mans hem. Just precis i vårt hem så finns såna här i vår källare. Eller ja, de SKA finnas. För en vecka sen gick maken ned dit och hämtade den. Snickrade lite..och lade den på köksön. Where I cook.

Så då blev husfrun irro och la den framför entrén till hans arbetsrum. Mitt framför så att den skulle bli omöjlig att missa...och förhoppningsvis så kanske han skulle snubbla på den.

Skulle inte tro det.

Ser ni? Han har så fint puttat den åt sidan. Så nu ligger den intill det andra brötet han har släpat upp från källaren, men inte orkat bära ned igen.

Sen går man upp en våning och in i talibanens rum. Och genast blir man varse om vems gener som är från vem.
Ett gäng stenar som Little Missy-jag-samlar-på-stenar-och-kvistar, har gömt under en stol och inte tror att jag ska märka.

7 kommentarer:

Karina sa...

Tur jag och din make inte är gifta..hehe...vårt hus skulle se ut som....ja, jag vet inte..Men vi har också saker som ligger överallt...bara-så-att-du-vet ;)och jag är den som lägger det där...


Kram Mona, vi höres

I min värld sa...

hmm jag har sagt det förr din o min make är nog lite släkt!
För min han gör precis som din bara sprider ut sig, hämtar in grejer från garaget lägger i sovrum, vardagsrum, kök name it!
Hans kontor vägrar jag att gå in i, det ser ut som en jävla krigszon med papper, gitarrer, keyboard och notpapper och ännu mer papper. Ibland öppnar jag dörren dit och dammsuger precis innanför sen stänger jag kvickt som satan igen....
Just nu ligger det tre? högar här inne. En framför kaffekokaren?! med ett skohorn,tre pennor, nån grunka till mc-n, ögondroppar. Sen har jag en hög på vardagsrumsbordet med dator, en bunke tidningar, ögondroppar, lite papper OCH en hög på armstödet till soffan med ännu mer ögondroppar, nån skruv, en penna, musen till datorn.
Sen till sist har jag en hög på köksbordet med en bunke papper och lite mer tidningar!!! GAAAHHHHHH!!!

annika sa...

Haha. förstår att du blir irro!
Men angående dotterns stenar - snälla mamman, har du aldrig hört talas om "bra-att-ha-stenar"!? :)

SqZ sa...

Jag tycker som Annika- låt dottern samla på stenar. Det är värre om hon släpar hem handgranater :-P

Inkan o Ligan sa...

*fnissar*
Jag hade troligen kastat prylarna så tja, jag håller med inläggsskrivare nummer ett.
:-)

GudinnanT sa...

Ha ha ha ha ha ha

Jag har sagt det förut din man och min sambo måste vara av samma släkte...

Går inte en dag en minut utan att jag hittar spår vart han gått under dagen...en jacka på stolen i köket...en mucktröja i matsalen...mössa i sovrummet...osv osv osv...
Å tala inte med mig om stenar!!

Jag hatar alla dessa stenar...hittar stenar i fickorna på jackor i en liten hög under hall bänken...en hög brevid sängen snyggt puttat lite under sängen...ner pulat i diverse små askar in lindat i papper...små sönderklippta kartong bitar blandat med stenar...

Gahhhh överallt stenar! å dom är två som samlar stenar...jag blir snart tokig!

Sofia - SofiaFj sa...

HAhaha, har din och min make samma gener??? Här lämnas det också kvar saker hela tiden. "Jag tar det sen" är ett standard svar från gubben.