fredag 19 november 2010

In heavenAmen fatta. Som en 5-åring i en godisbutik.

Kära maken, är jag värd fyra?

(Nu ska vi se hur lång tid det tar innan telefonen exploderar.)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Woow.. *känner igen*. Alltså, jag är f.d. optikerfru eller vad det heter, som haft förmånen att prova alla dessa nyheter som var på g liksom. Var med på mässor runt om i Europa, träffade alla... var "försökskanin" och "reklampelare" vad gäller glas/linser och bågar. Det var då det... nu får jag betala mina dryga 9.000:- för ett par nya brillor. Ja, jag kan inte ha standardglas, så det kostar. Men, jag vet varför det kostar, eftersom jag varit med hela vägen, sett hela proceduren alltså. Så ok.. det finns linser.. sen finns det linser. Upp till var och en att välja kvalitet!
/Småländskan

Pethra sa...

Jag tycker absolut du är värd 4 glasögon som du sliter med dina bockar och smidesattiraljer. För att inte nämna din beundrare i Lettland eller Litauen eller vart han nu bodde. :) 4 glasögon för sveda och värk helt enkelt!

GudinnanT sa...

Hur många minuter tog det innan mobilen börja ringa?

reneesfotoblogg sa...

Vill du vara så vänlig och sända de guldbågade Gucci, mina ligger nämligen i två delar och jag ser inte mindre djur än elefanter. Gör nu tant glad och tänk på de som är mindre bemedlade.
Evigt tacksam
R

brysselkakan sa...

Du köpte väl alla du ville ha?
Tänk på vinterdäcken ;-)

N I N N I sa...

haha nice brills

Smultronblomman sa...

Snygga!
För min egna del blev det ett par Bvgari med bling bling på skalmarna. Maken förfärades för jag köpte nya glasögon så ofta. Det var åtta år sedan förra gången....
Ta alla! Ett par för varje tillfälle!

Malde sa...

Klart du är värd fyra par glasögon!

Må så gott

Millan sa...

Själv slår jag till på ögonlaser nästa vecka och ska frossa i H&M's plastsolisar som sjutton! ;-) Slippa ha slipade dyra och fula solglasögon! Åh The Joy! Fast lite bling bling bågar kommer nog att köpas sen när jag kan välja vad jag vill! Wiiiieeee!