fredag 26 november 2010

My väry sweet LordÄr hos bästa barndomskompisen och tillika Optikern. Hade vi inte känt varandra så hade besöket kostat väldigt nära 30.000 riksdaler och jag hade gjort i byxorna.

Fatta att man är i fel bransch!

Tack darlo, I owe you! Och jag lovar att inte länka (så mycket) förrän efter din januariledighet!

5 kommentarer:

Annika och labradårarna sa...

Vänner är väldigt bra att ha. Av många anledningar ;-)
Trevlig helg påsej!

Anonym sa...

Jag har ocksa en vän som är optiker, men inte far jag nagot vänpris hos honom inte, samma pris som för alla andra kunder, lyckliga du
Ginger

Anna E sa...

VAD kostar 30k hos optikern?? Nyfiken! :)

intern1n sa...

Du var så kul att hjälpa dig, både för att du är som du är o för att du förtjänar en (o flera) uppdateringar på synfronten, o för att du har god smak o uppskattar kvalisorterna. Tack för att du förstår att vi är lite hemliga, då vi säljer högkvalité alldeles för billigt. De där 30 var ju marknadspris, verkligen inte hos oss. Du ska få länka sen om du vill, men bara till dina bloggläsare- inte till hela världen, då vi aldrig gör reklam för oss, det är mun-till-mun...men först ska jag ha vintersemester... Ja, JAG kan inte avslöja vad du beställt, det är sekretessbelagt, men det bästa av allt förståss. Och några att variera med, eftersom de sitter i nyllet och behöver möta olika synkrav i olika miljöer. Kul att just du kommer vara först med våren nyheter! Dessa varumärken säljs inte heller i så stora antal, så det är du och några få till som håller sig framme.

intern1n sa...

Men va *¤$@...nu ser jag vad du gjort... Hjälp!
Vill bara varna för att vi har mycket att göra, det kan vara väntetider...
Ni är hjärtligt välkomna, men kom ihåg, sprid det inte ut till för många, bara era närmaste. Vill kunna ge er bästa möjliga service.

Vi har trånga lokaler i Sthlm city, lite (men kompetent) personal och mycket låga priser på högkvalitativ optik , ej att jämföra med lågpris.

Säg att ni kommer från Mona, så får ni VIP-deal.
Drunknar jag nu, Mona, får du komma hit o jobba med mig, eftersom du har så lite att göra...
Jag har inte bestämt mig ännu om din prislapp gick upp eller ner nu. Vi får se, hahaha...