måndag 19 juli 2010

Om mamman som aldrig sminkar sig

Moder:" Du, har du använt min svindyra Shiseido? (Ansiktsrengöring vid sminkborttagning) Den där som jag bara har använt 3-4 gånger..."

Tonårsdotter: "Asså, eh, mmm, nångång bara."

Moder: "Jasså det säger du. Jag vet vad du ska göra för din nästa lön."

Att sorteras under fliken "Never ever trust en tonårsdotter"

13 kommentarer:

Smultronblomman sa...

Mitt löspuder, Lancôme med pudret i en behållare i borsten, köpt i USA, var helt plötsligt borta. Återfanns hos Fjun,yngsta dottern. Ett skammset "hehe" avfyrades i tron att det skulle blidka en vredgad moder... och det gjorde det....

MonasUniversum sa...

Mmm, och har du hängt här ett tag så vet du ju att det här inte är det enda. Man blir ju så jävla trött.

Apan satt i granen sa...

Hej Mona!

Jag bad mina bloggläsare om tips på läsvärda bloggar och fick länken till dig. Det är jag glad för. "Händerna på täcket inlägget" fick mig att bryta ut i ett hysteriskt garv. När jag är tillbaka i stan ska jag botanisera här i ditt universum, som verkligen föll mig i smaken.

MonasUniversum sa...

Apan satt i granen: Håhåjaja, jag som är så himla tråkigt just nu! Men tack för komplimangen och varmt välkommen tillbaka!

Singel i storstan sa...

Smink, toppar, klänningar, nagellack, paraplyn, väskor... Det enda jag får ha ifred är byxor och kjolar. För dom är för stora. Och det spelar ingen roll hur förbannad jag blir.

Suzie sa...

Är så himla glad att jag och dottern har olika smak. Hon gillar inte alls mina kläder men däremot mina skor. Tur att vi har olika storlek annars hade jag nog gjort mig olycklig på henne ;-)

Mallan sa...

Döttrar...*mutter*
Min 12-åring "lånar" (läs snor) det mesta i sminkväg av mig. I hennes rum, plastpåsar, tvätt mm hittar jag mina juicytubes, dior mascara och mina ögonskuggor. Visst inte snordyra, men det är inte vettigt att 12-åringen har läppglans för 229:- som hon dessutom inte kan hålla reda på :D

Men såna är de våra sötnosar ;)

Linda - Krondårarnas ordförande sa...

Det är därför man skaffar sig söner! Killar är världens bästa kön, för dom kan få mustasch och högre lön. Osv.

agnes sa...

har samma problem fast med min bonusdotter, vilket inte precis underlättar... det är inte okej att bli arg på henne, av nån anledning... men så är det att vara bonusmorsa, man ska bry sig men inte för mycket för då lägger man sig i. Man ska ställa upp och fixa och trixa men man får inte ställa krav, då blir man en jävla kärring. Suck.

Anonym sa...

Ha ha ha...Linda! Du tror väl inte på allvar att du får ha tex hårsprayet eller borstar eller täckstift eller.....bara för att du har en pojke!? Sorry...men även gossar använder sånt idag. Jag har två av varje, och det har försvunnit av mina saker hela tiden.... i sisådär 25 år!!

Malde sa...

Det jag vill ha ifred låser jag in. Eländigt att jag inte har ett tillräckligt stort kassaskåp för allt jag vill låsa in. Eller ens ett kassaskåp...

Men mina kläder får jag ha ifred ;-)

Suzie sa...

Ja du Linda.... vänta ett par år. Jag har två söner som lånar allt från gummisnoddar, till ansiktsmasker och brun-utan-sol-krämer. Så man går aldrig safe oavsett kön... ;-)

Anonym sa...

Men Mona, det finns bäst före datum på ansiktscreme, så om du sminkar dig sällan är det väl bättre att hon använder den än att du får slänga.

En som regelbundet gör sig av med för gamla dyrbara cremer.