torsdag 15 juli 2010

När man faktiskt har det trevligtJag sitter intill tre jättekända fotbollsspelare och jag vetefan hur det gick till. Problemet är att jag har noll koll och har ingen aning om vad jag ska prata om. Är inte så bevandrad i ämnet.

Jag kanske skulle ta och röra om lite i grytan och berätta att jag jobbar som hytthora på Finlandsfärjorna. Har hört att det brukar funka bra.

Why not.

9 kommentarer:

Pernilla sa...

He he. Gör det Mona. Eller inte.

Lennart Pettersson sa...

Hytthora! Äntligen, som Gert Fylking brukade utbrista. Svenska Akademien har fått ett nytt ord att lägga till i något lexikon. Lysande, Mona!

Sus sa...

Zlatan, Henke Larsson och Glenn Hysén!
Skitenkelt.

intern1n sa...

Jag blir mest impad av Sus som kan hosta fram tre fotbollar bara så där...å jag TROR alla är rätt o ingen är hockeyspelare, men jag är inte helt säker på Hysén, det var nog rätt länge sen, han är snart 50 tror jag. Inget fel i det...

TrickyTricky sa...

Nej det är verkligen inget fel på att snart vara 50 men för guds skull Mona se nu till att ta reda på vilka de är...
Tips på samtalsämnen....det har nyss varit VM i Sydafrika och Spanien vann.... du kan ju fråga om rätt lag vann...borde hålla igång konversationen ett tag.

Karin s sa...

Jag är mest impad av att du visste att de spelade fotboll. Jag har haft en känd hockeyspelare som bordsherre på en bal. Jag blev upplyst efter middagen+obligatorisk första dans med bordsherren om vem det var.
Han var skittorr, men hade kanske väntat sig mer respons på sitt namn

Karin s igen sa...

Du kan också fråga, om de är aktiva spelare, om de provat vm-bollen. Vissa lag i Sverige har provat den

Sus sa...

inter1n: Jojjo! Man kan sin sak liksom =)

Tina Johansson sa...

Satan i gatan vad du är rolig! Upptäckte din blogg på försommaren och - ja, det har inte blivit nån sommarbok - bara din blogg... =) bläddrat och bläddrat... sisådär ett år tillbaka=)