fredag 9 juli 2010

När man inte tänker efter föreVery bad idea.

För det finns de som har betalt för att göra sånt här. Och jag glömde dessutom att isolera in mig när jag slipade,  så nu har vi damm i HELA huset. Trots att jag har dammsugit och våttorkat golven två gånger. Skitsmart.

Huset ser ut som om en orkan dragit igenom det; halvt kökstak rivet, möbler omflyttade, målarburkar, stegar and you name it, överallt. Ingen av oss vill vara hemma så vi åker över till kompisar.

På väg hem försöker vi bjuda hem oss till andra kompisar som är upptagna. Och är dom inte upptagna så är de bortresta. Kalla oss Los Desperados. Allt för att slippa vara hemma i kaoset.

Vi överväger att sova i lekstugan i natt. Faktiskt.

Med lite tur så kanske några förbarmar sig över oss i morgon.

8 kommentarer:

tigerlilja sa...

Men du vet att du ska måla halva trappan i taget va??

a sa...

typ som tigerlilja sa. Vartannat trappsteg så du kan gå i trappan medans det torkar :-)

Cina sa...

Ojojoj! Been there, done that! Men! Håll ut Mona! Det blir så bra, så snyggt när det är klart! Sen lovar man sig själv, maken och sig själv igen att aldrig, aldrig slipa o måla en trapp igen. Att måla vartannat trappsteg är ett hett tips!

Gustav sa...

Ha ha, min sambo gjorde EXAKT samma sak! Hon har också som projekt att slipa om våran trapp. Så du är inte ensam.
Men det är en självklar sak att göra när man slipar, så är det. Så gnäll nu inte på din man nästa gång han ställer skitiga stegen på sovrummets vita heltäckningsmatta.

Anonym sa...

Jag tycker att du är superduktig, även om det blir lite fel ibland, eller vadå fel. Det blir ju fint, eller hur :-) kram kram LiSe

Pernilla sa...

Välkommen. Det är en bit att åka men lite mat kan vi nog skrapa fram. Talibanen kan ha skoj med mina monster. Ska vi säga sjutiden?

Sus sa...

Du kan ju inte slipa inomhus utan en uppsamlare... Sa jag att du är ett rickspucko?

Karina sa...

Ska se om jag kan få Martin till att förrbarma sig över er :) Och då menar jag inte han Timell ;)

Kram i massor