tisdag 6 juli 2010

Hur man kan bli galen för mindreDet är semifinal i fotbolls-VM som sagt. Maken är svårt sugen på jordgubbar med vaniljvisp och frågar hur man gör.  Alltså hur man vispar.  Näpp,  han är inte så ofta i köket.

En minut senare upptäcker jag honom i vardagsrummet. Och jag antar att man är bra intresserad av fotboll, och jävligt sugen på jordgubbar, om man absolut måste sitta i soffan med en elvisp och fixa vaniljgrädde.

11 kommentarer:

Minkamera sa...

Åhhh herregud var flyger vaniljvispen om fel lag gör mål????

Anonym sa...

hahahahaaa varför blir jag inte förvånad???? så typiskt karlar...

kram smålands sanna

Lennart Pettersson sa...

Är det sant?

SqZ sa...

Du, jag har gjort liknande saker när det varit TV-program jag verkligen velat se :-)

Smultronblomman sa...

Var har du gjort av locket till kannan. Om jag int ser fel är det en Tupperware och jag har ett lock som man trär ner visparna genom så det inte stänker.... ;)

reneesfotoblogg sa...

Rätta mig om jag har fel! Är inte det en Tupperware-bytta? I så fall finns det ett lock med hål i till den som man sticker ner vispen i. Då behöver man inte ha en tygtrasa över för stänket.
Hur jag vet detta? Jo, Husbonden vispade också vanilj till jordgubbarna i går kväll, dock icke till fotboll som är totalförbjudet i vårt hem. Jag har väl något att säga till om!

MonasUniversum sa...

Klart att det är en Tupperware, men ingen risk att han hittade locket, och jag upptäckte inte det förrän det var försent..!

Annika sa...

Jag säger bara - var GLAD att han la en handduk över vispskålen...... suck......

Amy sa...

Jag kan trösta dig med att han inte är ensam. Min sambo är likadan...tror nog det är ngt manligt drag det där.

Finnpajsaren sa...

Hahaha.
Ja här är allt som vanligt ser jag. ;-)
Kram på er homefixers.

annika sa...

Jag tror inte det är typiskt manligt, men kanske lite typiskt oss sportintresserade...Det är liksom viktigt att se saker "live" - ingen j-la repris när det är så viktiga saker! Ett år satt jag i soffan och rullade köttbullar för det var en viktig friidrottsgala en gång! Numera har jag tv i köket och det är toppen!