torsdag 22 juli 2010

Snart såLigger i SÄPO-chefens trädgård och förbereder mig för kvällens förhör om aktuella mord och andra högst intressanta kriminella historier. Problemet är bara att han är som en jävla mussla och köper inte mina löften om att jag inte skvallrar till en käft.

Måste nog få i honom alkohol intravenöst, så att han börjar snacka. Eller kanske lite valium.

Kvinnlig list. Me like.

8 kommentarer:

Minkamera sa...

Jo men lycka till då.

Veronica sa...

Å säger han nåt får du lova att berätta!

Helene sa...

Vet du jag tror du misslyckas ändå, tyvärr :))

Anonym sa...

Snälla, jag vet att det är DIN blogg osv. Men du har tyvärr inte så snygga fötter, kan vi inte få slippa se dem i framtiden.

mvh
Vi som asälskar allt du skriver men inte dina fötter.

Kottilott sa...

På somrarna, när det är tråkigt på jobbet, brukar jag plöja igenom en blogg. I år har jag läst din! Egentligen är jag en sådan där smyggluttare. När du sedan skrev att ser oss ändå så kom ångesten, iiih ... Men vafan, det var ju kul att läsa, och eftersom du ser kan jag lika gärna passa på ge mig tillkänna. Och så tycker jag att om man gör något bra så ska man ha beröm.

För din blogg ÄR bra och rolig! Hög igenkänningsfaktor... Skulle kunna skicka en bild på vårt gula sovrum med antikbetsade allmogefurumöbler i matchande serie. Som sambon valt (innan mig). Efter fyra år har vi lyckats enas om en tapet!

Och så är jag sjukt imponerad av dig som vågar gå och skälla på folk som är riktiga korkkon. Själv är jag mer av en lapp-i-brevlådan-typ. På sin höjd.

Så, keep up the good work! Världen behöver fler starka kvinnor, som tar sin plats på jorden! Ha en riktig skön sommar!
//Lotta

Finnpajsaren sa...

Vad ska du göra i polen?
Och när kommer du förbi och skvallrar? Inte efter söndag hoppas jag!

cavatus.wordpress.com sa...

Om du vill hänga med lite i samhällsdebatten bör den läsa en av de mera välformulerade och genomtänkta systemkritikerna av idag som är signaturen Julia Ceasar. Hon rör om i grytan, vill jag lova.

www.korta.nu/jc

Rekommenderas!

MonasUniversum sa...

Kotilott-Lotta: Tack snälla du. Dina ord värmer gott och är välbehövliga just nu när jag har lite bloggtorka! Och vet du vad; jag må kunna gasta på folk men jag är en jävla tönt: har tex stora problem med att lämna tillbaka en vara som kanske är trasig, eller nåt annat. DÅ är jag feg!