måndag 19 juli 2010

Fint folkMan kan kanske tro att det här är nånstans i Sudan, men det är på fingatan på Östermalm. Här plockas det inte upp nåt hundbajs.

Herregud, vad tror ni, sånt gör ju bara low life people.

I vårt fall är det butikspersonalen då korvarna ligger precis i entrén till en av våra butiker här.

12 kommentarer:

That's what she said... sa...

Spana in nya humorbloggen som kommer resultera i många facepalms! Är du smartare än henne? http://twss.blogg.se

Helene Hogengård sa...

Jävla pack!

Annelie sa...

Fy fan för snuskigt folk, hoppas att de själva trampar i hundskit och drar med sig skiten hem.
Detta är nåt jag verkligen hatar..

Annars.. ha en goer dag // Annelie

Stina sa...

Men visst är det helt galet att det just på Östermalm är nödvändigt att zickzacka mellan högarna?

Maria sa...

Folk där är väl vana att det alltid är någon annan som tar rätt på deras skit;)!

Frk Vilja sa...

I södra Sudan är allt som har med avföring att göra skamligt, så där ser man till att ingen fattar att man går på toaletten alls. Någonsin. Under ett år där såg jag ALDRIG en korv efter någon eller något. I norra Sudan är de muslimer, där är hundar öht snuskigt och skulle inte förekomma. Med andra ord skulle Östermalms-tanterna och deras äckliga bajshögar ses med största äckel även i det svartaste och mest fattiga Afrika.

Ge din personal en,rulle bajspåsar att springa ut med nästa gång de ser någon lämna en hög efter sin lilla älskling med orden: "du har kanske glömt en sån här?" Det funkade finfint vid vår sommarstuga (fast de var inte våra kunder heller).

Smultronblomman sa...

Håller med Frk Vilja, men skulle vilja gå ännu längre. Be personalen gå ut med papper eller servett, plocka upp högen och spring i fatt hundägaren. Tryck pappret eller servetten med "högen" hedåt rakt i näven på hundägaren och säg "du glömde det här".
Vårt hus ligger utmed en stig och gränsar till ett litet skogsparti. Vi har inget staket eller häck mot stigen. Såg en man kommamed två hundar. Han stannar inne på vår gräsmatta. Jag går till kökfönstret där jag ser ut men är svår att se utifrån. Ena hunden krummar och lägger en korv. Med spänning undrar jag vad mannen nu ska göra. Plockar han inte upp efter sig ska jag göra det jag beskrivit ovan. Han sparkar bort högen och det resulterar i att han kletar ner sina egna skor. Han ägnar ett par minuter åt att försöka torka bort det från sin sko genom att dra foten i högt gräs utanför min tomtgräns! Men han tog bort det från min gräsmatta i alla fall!

Anonym sa...

Jag förstår mig verkligen inte på detta. På min gata bor det en kärring med 4 hundar och hon plockar aldrig upp efter sina hundar. Hon har en särskild förkärlek att låta hundarna bajsa utanför min port. Eftersom jag själv har hund så måste jag plocka upp skiten annars får jag skulden. Jag plockar alltid upp efter min hund och har alltid med mig extra påsar jag kan dela ut till behövande. //Gina

Anonym sa...

WORD!
Bor på rikamans-malm och jag har verkligen reagerat på samma sak!

Järnflickan sa...

Vi var i London för en vecka sedan och råkar gå in i ett fint område. På en skylt läser vi: Om du inte tar upp efter hunden, får du böta 1000 pund (fast på Engelska då).

Efter det ser vi en dam som är på promenad med sin hund. I ena handen har hon kopplet och i andra sin sprayflaska...

Ketchupmamman sa...

Jösses.
Jag vet inte vad jag är mest chockerad över.
Det faktum att folk inte plockar upp. Eller det faktum att även Östermalmshundar bajsar.

Anonym sa...

Fy för fint folk!