onsdag 14 juli 2010

Min man, äcklot

Maken älskar att klämma finnar och plitor. Han borde ha utbildat sig till hudterapeut istället. Och har man en gång låtit honom klämma, så är det kört sen.

Alldeles nyss blev han helt till sig i trasorna. Han satt och lekte med sin iPhone och surfade runt för att köpa appar, eller hur man nu gör. Plötsligt hittar han en "finnklämmar-app".

Jamen fatta. En app där man ser en finne i närbild, som man klämmer genom att dra ihop fingrarna på displayen.

Vad är det för pucko som har hittat på nåt sånt?! Jag bara undrar.

15 kommentarer:

Jesse sa...

jag finner inga direkta ord för detta "beteende" men jag skrattar i alla fall =) (tack för det)

Lennart Pettersson sa...

Hahaha. Du är sanslös! Eller är det maken... Ska vi äntligen via mobilt internet kunna utrota finnar eller räcker det med knappen "delete"?

tigerlilja sa...

Helt naturligt! Håller på maken!!

ChristelB sa...

Haha! Det är nog det manliga släktet i ett nötskal. 19-årige sonen här hittade en app. till sin iphone som ser ut som en toa som man kunde kissa i;-) Både maken och sonen blev alldeles till sig i trasorna. Och några dagar senare hittade de en app som "släpper väder". Så helt plötsligt så förvandlades de till 2 småpojkar i kiss och bajs åldern=)

Greta sa...

Hahahahaha. Gud vad roligt. Vi kan byta karl om du vill för jag kan sällan få min karl till att hjälpa till med sådana saker.
Fast appen, där hade jag dragit min gräns för länge sedan. Fast jag har inte ens en sådan modern tingest. Har en mobil som är snäppet mer avancerad än en Doro pensionärs telefon :)

Helene Hogengård sa...

Helt vansinne. Det har suttit en nisse och gjort denna app. Jag saknar ord men garvar gott!

Flingan sa...

Be maken att kolla detta youtube klipp! http://www.youtube.com/watch?v=Xf8G-c_eAhs :)))))

Friday sa...

fuckin fab!!=)

Johanna sa...

ewww.

Anonym sa...

åååå den appen måste jag också ha!!! ÄLSKAR var i alla former... på sant!

Heja maken!

/ChampagneÅsa

Anonym sa...

Bara typ... äckligt.
Vissa appar är onödiga och man undrar vem som kan sitta och göra dem... men sen kommer man på att det finns dom som laddar ner dom också... ;)

Josefine sa...

HAHAHAHAHAHA!!!

Emelie sa...

Jag ska skaffa mig en iPhone4 och nu vet jag vilken som blir den första appen att ta ner, jag är också en sån där som ska klämma finnar och det kliar i fingrarna när jag ser någon (väldigt sällan) på min sambo..
Jag minns fortfarande med glädje när jag höggravid och hemskickad från BB fick klämma den största finnen EVER på hans rygg, utan att överdriva tog det 10 minuter att tömma den där bölden. Just då glömde jag att jag vägde mer än en flodhäst och hade halva Atlanten i fötterna, då var jag lycklig :)

Janina sa...

jag totalt älskar idén. jag älskar att klämma finnar och vart överlycklig när jag idag fick reda på att det fanns en sådan app. blir att fixa appen direkt! LOVELY!!

jag är precis som din man, låter man mig en gång klämma finnar så kan jag inte sluta, jag kan gärna gifta mig med honom!! brukar till och med gå in på youtube och kolla på filmer där dom klämmer finnar och visar fet acne som ska klämmas!! <3

MonasUniversum sa...

Janina, vad gör du härinne? Du vet väl att jag har flyttat?!