onsdag 21 juli 2010

När en mamma lackar ur totaltÄr på hotell, 60 mil hemifrån, när jag konstaterar att min ansiktskräm är helt slut.

Idag ska man vara ytterst tacksam över att inte vara min tonårsdotter och att jag är emot all form av aga.

För somliga lär på måndagens utbetalning av lönen märka exakt hur mycket La Prairies hudvårdsprodukter kostar. You're gonna get a heartattache honey.

18 kommentarer:

B sa...

Det är ju därför hon är så snygg! Det är väl ändå ett bra ändamål, eller hur? Nu får du vara lite semesterbjussig, tagga ner och bara njuta av Skåneland. Det är faktiskt rätt fint där, även om det pratar obegripligt.

Minkamera sa...

Ta lönen och hennes smink. Learning by doing.

Mr Lee sa...

Det kostar att ligga på topp, det lär hon inse... :)

Helene sa...

Jag instämmer med Mr Lee...

gitta sa...

Ditt företag och dina hudvårdsprodukter har väl ingenting med varandra att göra!? Du har väl ingen LAGLIG rätt att dra av för det hon ev är skyldig dej privat på den lön hon ska ha från ditt företag!

Anonym sa...

Hehe, hon är nog glad att du är 60 mil hemifrån.

gitta: snark!

Chrissan sa...

Hm... förstår att den är dyr då jag läste att Victoria Beckham använder den.;)

Lotta sa...

Gitta, slappna av.
Mona, på'na bara! ;)

Josefine sa...

Gitta: Men skulle du sno saker från din chef, oavsett om det är i privata läget eller inte, så skulle du ju bli av med jobbet. Inte sant? Rent lagligt så kommer ju tonåringen undan lindrigare i detta fall. Säger en som skulle åka på stryk om hon hade gjort samma sak när hon bodde hemma.

gitta sa...

Självklart ska tonåringen ha en rejäl åthutning för detta, det var inte det jag menade! Men att dra av privata skulder kan väl inte vara lagligt utan ett ok från kronofogden!? "stölden" har väl inte begåtts på jobbet utan hemma i förhållandet mor-dotter och inte som chef -anställd.
Nu blir jag väl "idiotförklarad" i vanlig ordning men det tar jag!

Smultronblomman sa...

Eftersom du tidigare eventuellt beskyllt 19-åringen för ha "knyckt" dina favoritskor så kanske du ska dra ett streck över detta tilltag??!!?? Barn gör inte som du säger - barn gör som du gör. Alltså; använder du exklusiva hudvårdsprodukter gör döttrarna det också... Se bara till att förvara DINA grejor på barnsäkert ställe.

TrickyTricky sa...

Jag förstår dig precis !

Min tonårsdotter och jag skulle aldrig behöva bli osams om hon:

1. Städade sitt rum.

2. Aldrig någonsin tog saker ur mitt badrumsskåp och liksom lät dem försvinna i kaoset i sitt ostädade rum.

Hanna sa...

Gitta lär ju vara den tråkigaste människan på den här sidan ekvatorn. Herregud vilket jävla gnäll det är på den människan jämt. SLÄPP LOSS LITE!

Singel i storstan sa...

Jag tycker att det var en utomordentligt bra idé! Åthutningar hjälper inte på tonåringar...

Min tonåring kanske kan börja jobba hos dig så får du dra från hennes lön också! :-P Hon är ju arbetslös numera så jag har inget att dra ifrån.

gitta sa...

F-n ,va det är roligt att retas!

Anonym sa...

Gud vad jag är glad att jag har söner, har alltid få ha allt i fred, ända sen barnsben (enda barnet). Bortskämd? Näää...

Gitta: det må vara kul att retas, men jag tror tragiskt nog att ditt första inlägg var helt allvarligt menat. Jag känner igen typen. Slår vad om att du har boken "Mina rättigheter" på första plats i bokhyllan :-)Slappna av!

/Liz i Lux

Änglar finns dom? sa...

Gitta: Är ditt livsbränsle att retas? Jag tycker ärligt talat synd om dig, från hjärtat. Jag tror faktiskt du behöver en ordentlig kram!

stort och smått sa...

Jag kommer skaffa hänglås när mina tjejer blir tonåringar. Hu...