lördag 3 juli 2010

Hur man inte blir en populär fru

Då dricker man för mycket alkohol och går och lägger sig 20.45, eftersom man inte pallar att vänta på att nån jävla match mellan Uruguay och Ghana ska ta slut innan det blir lite woaowoaw-action i det barnfriha hemmet. Man kan säga att man har varit ihop för länge om en sketen fotbollsmatch mellan två u-länder går före lite hanky panky. Eller så var det makens intag av Amarone som kom ivägen. Han kanske trodde det var England-Tyskland han glodde på, vad vet jag. Hur som helst så var det nog lika bra för jag hade nog kräkts in the middle of the heat so to speak.

Men Gud är en man och långsint, så han såg till att man vaknade 02.17, för att ligga vaken i 1,5 timme och glo på dåliga serier från 70-talet och lyssna på fåglar som hade gang bang i trädet utanför.

06.50 vaknar man för dagen med ett pannknack från hell. Dricka sig lite te innan det är dags att gå ut och gå. Jag ska knacka på hemma hos gårdagkvällens champagnekompis. Varför ska andra få sova om inte jag får liksom..

4 kommentarer:

Lisa sa...

Ärligt talat så får du ta lite initiativ istället för att gå å lägga dig om du vill ha något.

Anonym sa...

hallo Mona :) halsning fran Borneo vi har det toppen najs , champangen ar SVAJNDYR < blir att dricka vin istallet ,men jag er ju inte sa kresen. hehehe , men vi bor lyxigt har en svite pa 131 kvadrat badrum hur stort som helst.. hemma ar varan lagenhet 74 kvadrat liksom:)

MonasUniversum sa...

Lisa: Asså det hade inte spelat nån roll om jag lagt mig naken framför tv:n. När min man kollar på fotboll så kan huset brinna...

Monica: Åh, vad roligt att du hör av dig, men du bloggar dåligt!!Hoppas ni får det skitbra! Kram på dig.

Singel i storstan sa...

Så det är inte bar Gud som ska hämnas. :-)