måndag 26 juli 2010

När man är en gnällig fruLever jag med det enda exemplaret av man, som inte klarar av att stänga sitt badrumsskåp en enda jävla dag på hela året?!

Please tell me att det är fler därute som lider av samma sjukdom.

Och nej, detta är inte vårt renoverade badrum. Det här är sexklubbsbadrummet: guld och marmor.

Var det nån som hostade till, eller?

22 kommentarer:

Monica sa...

jag er lika dan jag förstår han , Men min Magnus är nog på din sida!
jag brukar även lämna en del kökskåp öppna , vet ej varför men orka stänga när jag snart ska in igen liksom..
Tycker du er orättvis med J

marie sa...

nej du är inte ensam. Vi har varsit skåp mitt är alltid stängt för det ser mer städat ut, hans är alltid öppet, det är antagligen för jobbigt att öppna och stänga när man ska ha något där ur.

Monica sa...

du förresten er det PMS på gång igen??
Fan J ta på dig HJÄLMEN och dra hemifrån en vecka

MonasUniversum sa...

Monica: KÖKSSKÅP! Herregud, vad är det för fel på er?!! Jag är skitsnäll med J...

Marie: Mmm, nu är det ju så att han får hålla till i det där badrummet. Själv huserar jag i det nybyggda en trappa upp. Av uppenbara skäl!

Monica igen: Kan du ta och åka tillbaka till Borneo tack!

Monica sa...

-;)

Anonym sa...

Min man är värre. Vi har ett gammalt skrivbord i hallen, i mitten på det finns en stor skrivbordlåda där maken slänger ner allskönt bråte, bla sina cigg och tändare. (ja, han är så korkad så han röker)Den lådan stänger han ALDRIG. Hur städat ser det ut i en hall med ett öppet skrivbord? Det värsta är när han slänger ner halvrökta cigaretter(läs fimpar)i lådan så hela lådan och hela hallen luktar askkopp! Blärk, då vill jag strypa honom långsamt.
Liselotte

NinaPX sa...

Näpp, jag har en likadan här hemma! På vid gavel ska det stå, varenda morgon. Det kunde jag väl leva med om det inte vore för det faktum att det innebär att jag därmed slår huvudet i skåpdörren när jag reser mig från toaletten - varenda morgon! Morr..

Eva sa...

Nej då, du är inte ensam.
Jag lever tillsammans med två människor, en man och en tonåring av manligt kön, som båda tror att handtaget till badrumsskåpet blir strömförande så fort luckan har öppnats.

Det som är allra märkligast är att det oftast är dörren till min sida av badrumsskåpet som står öppen när någon av de två har varit och duschat.

ChristelB sa...

Varför inte prova ett snabblim? Innanför luckan sätter du fast en lapp innan du limmar igen, där du förklarar att varje gång skåpet är öppet så kommer du använda limmet. Får han upp skåpet så kommer han förhoppningsvis att stänga det i fortsättningen.

Pia [stjerndorff.com] sa...

Jag är likadan. Eller nästan. Glömmer inte skåpet exakt varje dag, men då och då. Några gånger i veckan åtminstonde. Blir lika förvånad varje gång :) Sambon glömmer inte badrumsskåpet, men däremot kökslådor, köksskåp och kylskåpet (!!!) lite titt som tätt.

Anonym sa...

Min sambo lider av en annan sjukdom. Huvudsymptomet är extrem rädsla för att öppna diskmaskinen. Jag vet inte om han tror att det lever något läskigt djur däri, för disken staplas alltid på diskbänken.

Det roliga är att karln är petnoga med att saker ska ligga på milimetern på sin rätta plats. Det är bara den där diskmaskinen han inte förstått sig på än...

MonasUniversum sa...

Fy fan vad ni är roliga!

Änglar finns dom? sa...

L slarvar i princip med det flesta luckor, typ allt som går att öppna. Fast jag stör mig allra mest på korklocket till den fina glasburken som jag förvarar maskindisk-kuddarna i. När man tar ut en kudde är det väl för tusan superenkelt att sätta tillbaka locket??

....så du är inte ensam!

Stina sa...

Min man är precis likadan. Fast det gäller _alla_ slags skåp och dörrar. Och släng in lite taklampor på det. Jag får ibland för mig att jag bor med poltergeist...

Till dess jag tog till en kär gammal vän och hans metoder; Dr Phil. Ahh, ja ok jag veeet. Men han funkar.

Människan gör saker "för att vi kan", i den stund det "kostar för mycket" slutar vi. Det behöver dock inte vara ekonomisk kostnad, hänger du med?

MEN, ekonomi verkar funka fint på din man... Sätt alltså upp motdrag. I samma takt som han lämnar dörrar öppna så får du en dag i Las Vegas på hans bekostnad? Glöm bara inte bort att berätta det för honom så att han vet om att det numera kostar honom att lämna skåp öppna.

Jag började ropa "100 spänn!"(vi var ju ändå studenter liksom) till min man när han glömde stänga och totalt fick jag ihop 300:-, sen slutade han. Jäääla skit ba, jag som trodde jag kom på en bra extrainkomst. :D

Sassa sa...

Min man stänger INGA skåpdörrar.. Överhuvudtaget! Vi bråkar hej vilt om detta.. Köksskåpen är alltid öppna, hans garderobsdörrar är alltid öppna med utdragna lådor! Det gör mig galen och han kontrar med en axelryckning. Men han är bra på andra ställen han vet iallafall att man kan öppna diskmaskinen och plocka i och ur;) Jag har hoppet kvar om att jag hinner lära honnom stänga dörrar med;) Kramar

Ellen sa...

Det finns värre saker.
Som att en använd osthyvel ALLTID lämnas framme på kökbänken. Alltid.
Jag hade varit lycklig över lite öppna skåp....

Anonym sa...

du det finns värre karlar-tyvärr:(
min är för lat för att ställa in saker där så han lägger allt på handfatet......

Marie sa...

Det kan vara en Bromma sjuka, ingen annan har haft samma sjukdom, men min vägrar (tydligen) stänga det fula jävla skåpet vi har i badrummet, det som är hans!

MonasUniversum sa...

Stina: Haha, 100 spänn per gång kommer göra mig till miljonär!

Ellen: Ehh, den där jävla osthyveln har legat varje dag på bänken i 10 år, så jag VET hur du känner det.

GudinnanT sa...

Men jösses...bara det som dom inte kan?!
Min han kan inte för sitt liv komma ihåg att stänga sin dörr på bilen...ofta när han varit med ute och åkt står den öppen morgonen efter. Varsego tjuvar ta för er!

Han kan inte ta sina skitiga kallingar och kasta i tvätt korgen för det är ju bra mycket bekvämare att lägga dom på golvet brevid tvättkorgen VARFÖR?!

Han kan inte plocka undan efter sig i köket när han lagat mat (å han lagar 95% av maten)utan det ligger burkar tetror å annat kvar.

Han kan inte ta sin tallrik och stoppa den i diskmaskinen.(förr tog jag undan den efter ca en timme men numera får den stå tills nästa dag å han blir lika konfys varför han inte har en ren tallrik)

Han kan bara inte hänga jackan/ tröjan i hallen utan den hamnar i köket/vardagsrummet.

Å sen kaffe koppar...det kan va tomt i skåpet å han kliar sig i huvudet å undrar men vart är alla koppar...då står dom i hallen på bordet ute fram/baksida. Vardagsrumsbordet. Brevid sängen på golvet(han ställer dom inte längre på byrån för han välte kaffe koppen halvfull med kallt kaffe i modemet). Eller han favorit. På golvet brevid soffan...

Sen när han grejar med något som innebär vertyg så hittar jag dom ÖVERALLT sen. Skruvar muttrat å annat kravs hittar man på matsalsbordet/köksbordet. Hall byrån. Men att vi har ett helt förråd där han ska ha sån det verkar inte han förstå.

Nu har ju han en extrem tur som har mig som råkar älska han fast han saknar alla former av ordnings gener.
Han kan ju trots allt väldigt mycket annat. Han vet hur man gör när man städar...allså dammsuga skura golv och grovstäda och kan faktiskt plocka ur diskmaskinen minst en gång om dan.

Hanna sa...

Min man är likadan. Men lite mer extrem ändå. Han kan även dra ut den understa lådan i köket och tycka att det är mindre ansträngande att kliva över den gång på gång än att skjuta in den efter sig. GALET IRRITERANDE!!!

Maria sa...

När min sambo varit ensam i köket står alltid minst 2 skåpluckor och en eller två lådor på vid gavel. "Man vet inte, snart kanske man behöver in där igen..."