torsdag 29 juli 2010

Man får vara försiktig med vad man önskar sigVi är ju inte bara i inredningsbranschen, nä,  för säkerhets skull så har vi ett gäng videobutiker också.  

Så varje sommar vill maken att det ska regna. "För då ger folk fan i att grilla och umgås!"

Solsken är därför varje videobutiksägares mardröm.  (Och nej, vi känner inte av nedladdningarna, och ja, videobutikerna är lönsam business.)

Maken har slagit på bongotrummorna i flera veckor och bönat om regn.

And my sweet Lord, nu kommer det. Jag har varit på väg hem i snart två timmar och har hittills passerat 3 trafikolyckor. Helt omöjligt att köra mer än 30-40 km/tim.

Nästa gång får han ge fan i att slå så hårt på trummorna.

7 kommentarer:

Chrissan sa...

Hm...så det är honom vi ska skylla regnet på nurå??? ;)

Monica sa...

men om du tittar på AB så har ni gratis reklam ;) kolla läserbilden om vädret pok

annika sa...

äsch då, så det kan bli! Regnar det för mycket kommer ju folk inte ens att våga sig ut för att hyra film...då blir det fullt på bb i april?!? Å de är dina presumtiva kunder!

Smultronblomman sa...

Just när min efterlängtade semster kommer blir det så här! I flera veckor har jag försökt att inte gnälla på hettan även om det varit nästan olidligt. Men kunde det inte hållit i sig ett par veckor till. Jag ska öka mina böner till solgudarna för nu räcker det mad regn tycker jag. Ta det lugnt i trafiken! Otäckt med vattenplaning!

Malde sa...

Har talat om för Maken vems fel det är att det regnar på hans semester. Det är inte mitt fel, jag som klappar ihjäl spindlar tydligen.
SKönt det ;-)

Anette sa...

Ha ha jo vi var nyligen till infracity och hyrde film,hmmm det blev dyrt för vi hade tydligen en försenings avgift sen vi hyrde film för kanske 1½ år sen :)Så kan det gå!
förrästen varför heter det videobutik det borde heta dvdbutik ju? :)

MonasUniversum sa...

Chrissan: Vill du ha makens adress, hehe?!

Monica: Jag såg det!

Annika: Johåda, det gör dom visst. Men du har en poäng!

Smultron: Jag önskar det kunde vara LAGOM av allt! Och den värsta olyckan jag åkte förbi igår var en vattenplaning som slutade i en bergvägg. Har svårt att tro att personen överlevde kan jag säga.

Malde: Du kan också få adressen!

Anette: Men, du vet väl att de alltid skickar ut en påminnelse och har de tfn-nummer så ringer de också. Vi har nyligen anlitat ett företag som sköter det där åt oss.

Å andra sidan så känner ju somliga chefen och hade man hostat till här på bloggen, så hade chefen kunnat skriva av skulden...


Håller med förresten: "videobutik". Problemet är att det är så inrotat, så det är svårt att få folka att tänka om. Just därför döpte vi vår kedja till något som inte betyder ett skvatt.