lördag 16 juli 2011

Till er nya läsare

Hej på er. Jag har blivit så fruktansvärt dålig på att svara på alla kommentarer och jag blir överlycklig varje gång jag ser en ny läsare! Jag läser vartenda ord (liksom maken gör..) och är så himla glad över att ni tar er tid att skriva något.

Ni är mycket varmt välkomna. Jag har bloggat i några år nu och kan lätt skryta med att jag nog har bloggvärldens bästa läsare. På riktigt. Förutom två stycken, två bittra tackor, som gärna går till personliga angrepp. Ingen behöver hålla med vad jag säger, däremot vill jag gärna respekteras. Lyckligtvis så har jag några tusen läsare till, som är överlägsna. Och det är för er jag bloggar.

Sen brukar jag få klargöra en sak då och då för nytillkomna: jag älskar min man. Väry much. He´s the love of my life. Han åker på jävligt mycket däng här i bloggen. För att han är en skitdum chef. Så vi bråkar jämt. Eftersom vi har ett sjuhelvetes humör båda två.

Och så har vi aldrig samma smak när det gäller inredning. Det tog två år att enas om ett soffbord...och då fick jag ge mig. Nu håller vi på att renovera hallen. Eller ja, vi har rivit ut den helt och hållet. Nu ska vi bara komma överens om hur den ska se ut. Om 5 månader, i december, så är det "bara" två år sen den revs. Han lever efter mottot "jamen vi har ju hela livet på oss" och jag ruttnar. Helt.

Japp, så håller vi på. Och vore det inte för honom så skulle jag inte ha någon blogg. Jag stängde ned den för 3 år sen men efter en vecka så övertalade han mig att köra igång igen. Trots att jag mörbultar honom här inne.

Jag älskar min blogg och jag älskar ert sällskap.

Så nu vet ni.

52 kommentarer:

Anonym sa...

...och jag älskar dina inlägg,....helt underbara!
/Anna

Me and my dark secrets sa...

Vet du vad! Vi älskar ditt sällskap också!

AnnaM sa...

Jag följer max 3 bloggar, men din är helt klart bäst. Var rädd om maken, han måste vara lika fantastiskt som du!

Kennelflickan sa...

Älskar din blogg plänty!!! <3

Anna i Malmö sa...

Mona, din blogg är den första jag kollar var dag, den är som kaffe med grädde, lika len och god.

Och herregud, vad du kan få mig att skratta.

Puss.

Anonym sa...

Älskar också din blogg - skrattar högt när jag läser! Men jag är ruskigt dålig på att kommentera..... Njut av semestern!
//Ylva

Tänkartanten sa...

Vet inte om jag gett mig till känna tidigare men jag är en trogen läsare och njuter varje dag av dina underbara inlägg. Följer också ett par bloggar men din är outstanding. Du har en förmåga att bjuda på dig själv som ingen annan. Älskar ditt rättframma sätt och ditt, ibland, grova språk. Fortsätt förgylla mina dagar under lång tid framöver är du snäll!!!
Stor kram!!

Anki sa...

Älskar att "hänga" här!! :-)

atina sa...

och vi älskar dig, Mona! Inte en dag utan din blogg:=)

Sofie sa...

Såg mig själv som hyfsat ny läsare tills nu, när du påstår att det är två år sen det revs i hallen.....för det har jag ju läst om när det skedde. så jag har ju hängt med ett tag =) och jag läser varje dag och gillar din blogg och din sköna inställning till livet, så keep on blogging.

Anonym sa...

hej där!!
Jag är ett nytillkommet prospect som andas in varje rad Du skriver och garvar så jag kvalar in till Tenas nästa kampanj, jag tycker att din blogg är lysande och att kärleken till talibanen och din man lyser lika skarpt som polstjärnan i det Du skriver, tar gärna semester från jobb, mina huliganungar och lightdementa make men never-ever att jag missar dina inlägg..../Helena

Anonym sa...

Mona, du får aldrig sluta blogga. Jag är beroende av dina inlägg!:)

Camilla sa...

Hej! Jag är ny här och du får mig att skratta och le, missar inte din blogg... och männen våra är väl till för att "snacka skit om", de är alltid med på listan över samtalsämnen när jag umgås med mina kära tjejvänner, men vi älskar dem inte mindre för det.

anne sa...

Jag börjar och slutar de flesta dagar i ditt universum.

Mammy sa...

Vi älskar ju dig vet du!! Har hängt här drygt ett år och haft förmånen att få träffa dig live på bloggträff. Very nice!
Blir det någon bloggträff i höst igen?? Måste ju hinna hem från Grekland isf.
Kram Ewa

annika5064 sa...

Jag älskar också din blogg och ditt sällskap! Och jag är glad att du då och då klargör att du älskar din man väry much, för ibland blir jag lite smått orolig...fast bara lite...och bara ibland...

Förresten, min man är snickare; jag tycker det skulle vara trevligt att tillbringa lite tid i Stockholm under tiden han fixar till er hall? Fast han kanske inte riktigt hinner med det just nu, när jag tänker efter; vi ska ju bygga till, ja. Hade visst förträngt det...men till nästa vår? Ni har ju ändå hela livet på er...kram

Anette sa...

Tittar in varje dag. Ett gott skratt förlänger livet säjsdet. Och du hjälper till att förlänga mitt flera år. Tack för det och din underbara humor. Love you!

Anonym sa...

Hejsan :o)
Gammal läsare men ny i kommentarsfältet,tack för att du ingav mod Mona. Man känner sig lätt betydelselös såhär i "kulissen".
Jag har dig bland favoriter,har varit borta i en & en halv vecka och det bästa med att komma hem var att jag hade fleeera inlägg att läsa ikapp *lycklig*.

Ha en härlig vecka..tokfrans :D
/ Vänligen Vivi.

Gabriella sa...

Gamla trogna Gabbie här, som bara träffat dig några sekunder IRL ... Önskar jag kan hänga med på bloggträff nån gång!

Jag hänger här jämt och kollar alltid in så fort datorn är på. Du är väääry special. Och som jag sagt tidigare: du äger!

Kram!
Gabriella

Duktiga Tjejen sa...

Gillar oxå din blogg som fan, och är glad över klargörandet av din kärlek till mannen :)

Unknown sa...

Å vi älskar dig tillbaks babe!
Jag som suger på att kommentera också. Även fast jag är stammis-läsare är jag nog en av dom slöare skrivarna...

Karina sa...

När jag kommer upp till Sthlm, ska jag komma hem till dig och se om du har en sån hemsk hall.
Du har ju definitivt inte varit hos mig eller hur ?? Kråkboet!!

Men jag älskar det bara så du vet :)

Kram i massor och du ta en drink till vettja :)

Hör av mig när jag kommer upp :)

maria.liljegren sa...

Hej!
Jag är ju en av dina nya läsare. (Det var min man som skrattande sa "det här måste du läsa, hon är riktigt rolig!")Och jag fastnade direkt. Självklart älskar du din man och barn! Det är ju därför du är så bra; du skriver tufft, grovt, finurligt och otroligt kärleksfullt.
Har du börjat skriva boken än?

Klapp på kinden!
Maria Liljegren

Madde sa...

jag älskar din blogg - du skriver så fantastiskt roligt att hela min dag blir lycklig...... Din man måste vara stolt över sin fina fru.... Du ska så klart vara stolt över din man som får sådan söt flörtning av frissan :)

kram Madde

Anonym sa...

Hemskt ledsen. Jag är ingen flitig bloggläsrare - men nu har jag hittat din och då vet jag vad som händer... De få gånger jag fastnat för en blogg händer samma sak. Jag läser igenom i stort sett allt som skrivits å veckan efter slutar peronen att blogga. Kända som okända. Så tyvärr Mona å alla trogna läsare man snart e det över.... ;)

Angela sa...

This is the place to be!

Elin S sa...

Känns kul att veta att du läser kommentarerna iallafall :) älskar din blogg!!

ihemmetslugn sa...

Har följt din blogg i ca 1,5 år men har läst igenom hela bloggen. (sömnsvårigheter...) Men det är först nu som jag börjat kommentera, troligen för att jag själv började blogga.

tråkigt att det alltid ska finnas bitterfittor som ska försöka dra ner ens humör eller välbefinnande, men det är tur att alla andra finns som bara vill väl :)

Soulsister sa...

O vi älskar Din blogg! Så skit i bitterfittorna, det är inte lönt att lägga energi på idioti...det bliter inte ändå.
Kram från mig

Maria G sa...

Å jag älskar din blogg!!!!!!
Sluta aldrig att blogga, snälla!!!!

Madde sa...

Hyfsat ny läsare, skrattar högt åt din självironi och har börjat läsa högt för min man som skrattar lika gott. Keep up the good work,

Åsa i Uppsala sa...

Du är nyanserad, rolig och råkar ut får så dråpliga saker som du berättar och delar med dig av på ett underbart sätt!
Jag skrattar, gråter, känner med och känner igen!
BÄST helt enkelt!
Kram på´re;)

Anonym sa...

Du är bäst Mona! Jag har läst din blogg ett bra tag nu men har nog inte kommenterat tidigare. Ha en fortsatt trevlig semester.

Anonym sa...

Jag blev lite trött på de bloggar jag brukar följa, så fick leta efter nåt nytt. Å så hittade jag din blogg som bara är såååå rolig och befriande att läsa!!! Å att du älskar maken väry much betvivlar jag inte ett ögonblick, annars skriver man inte om honom som du gör...:) Kram/Yvonne

Anonym sa...

Jag är väl inte särskilt ny direkt, har läst i kanske ett... år? nåt sånt. Men din blogg är alltid den första jag läser när jag öppnar min Google Reader, särskilt om jag är stressad. Keep up the good work helt enkelt!

Elenore sa...

Och vi älskar dig Mona!! Keep up the good work :-)

Mamma J sa...

Hahaha, trots allt så är bitterfittorna lite underhållande de också - det är det här med gruppdynamik: Inget svetsar ihop en grupp lika snabbt som en (eller för all del två) gemensamma fiender :-).

Du får ta det som en komplimang att även dessa bittra individer ser dig som något de vill lägga en del av sin värdefulla tid på, haha!

Under perioder av torka i bloggläsande varken tid eller lust att plöja bloggar, så måste jag ändå alltid hålla mig uppdaterad med hur det är med dig.

Så här har du ett fan till!

Anonym sa...

En kollega nämnde att hon läser din blogg och skrattar högt varje gång... Blev nyfiken och nu skrattar jag varje gång jag med. Jättebra skrivet. Kommer nog inte sluta läsa på ett bra tag iaf. =)

Anonym sa...

Och jag bara älskar din blogg.
Faaan vad rolig du är.
Jag är 59 år och mor till 3 och mormor till 10 och har rekommenderat dig och din blogg till massor av människor och dessutom till Guldpennan.........eller vad det nu var den hetta.

Kram från Trelleborg

Anonym sa...

Din blogg är den enda jag läser numera och du har fått en egen flik på min Samsung Galaxy S II :-) Dagen är inte komplett utan minst ett besök i Monas universum.

Tant T som imorgon firar sex mån som gbp-opad och igår landade på akuten med tarmvred som gick över av sig själv under natten när kirurgen bokat in en öppen op till idag :-)

Ann-Marie sa...

Det här är den blogg jag måste kolla varje dag. Du ger mig ständigt goa skratt. Otroligt att det kan vara så underhållande att läsa om någon annans liv. Fortsätt så hänger jag med ett tag till (eller tills du tröttnar).

Anne sa...

Jag är Anne som hälsade på dig på Mammagalan. Jag hänger är jämt. Minst en gång om dagen. Kan vara bra att veta ;).
Ler ofta igenkännande åt saker du beskriver hemifrån dig som tar tid. Framförallt då gällande rust av hus ;)

Anonym sa...

Jag tillhör nog inventarierna men är väldigt dålig på att kommentera men din blogg är som ett gift, de få gånger jag kommer in och det inte finns några nya inlägg är besvikelsen total, vill ju bara läsa mer o mer o mer :)
Kollar in din blogg flera gånger varje dag!
Kram Anette

Ninni897 sa...

Jag har hängt med dig ett tag men är inte så duktig på att kommentera, men jag gillar dig skarpt! Du har den enda blogg jag orkar följa för jag känner igen mycket av det du skriver, både personligt (GBP), att man surnar till på (i mitt fall) sambon och familjen, men ändå inte kan leva utan dom, de är ju det bästa som hänt mig! Varför surfittorna följer och orkar kommentera få stå för dom, men det är ett intressant fenomen... Go Mona! We love you! /Ninni897

Sandra sa...

Skit i dom TVÅ idiotena!!! Vi andra som ÄLSKAR dig/er är sååå många fler!!

Malde sa...

Underbara Mona!

Vad sägs om 5 år från rivande av rutten altan tills den nya är klar? Eller 6 år innan vi kan komma överens om soffgrupp till vardagsrummet? Eller 3 år att bestämma hur vi ska göra vardagsrummet till vardagsrum igen efter att ha varit förråd? En sak till... Kaklet i köket fogat precis till den dagen vi sålde huset, närmare tio år efter att vi byggt det färdigt? Du är inte ensam om en "snabb" man...

Stora kramar

Monica sa...

Jag är en sån där som är urusel på att kommentera, men älskar dina inlägg, skrattar högt och har högläsning för maken!

Sluta aldrig att blogga och förgylla våra dagar med dina äventyr! ;-)

Nenna sa...

Och Jag/Vi älskar din blogg och ditt sällskap!!
Massa kramar

Malin sa...

Jag har läst din blogg i ca två veckor så jag är relativt färsk härinne men jag skrattade så jag praktiskt taget grät i en timme då jag satt och läste tillbaks på din blogg. Helt klart den bästa bloggen hittills :)

Jeanette Wallén sa...

Jepp, jag älskar att läsa din blogg också - som så många andra! Speciellt nu när jag går igenom en riktigt jobbig tid, så är dina inlägg små ljusglimtar och fnisstunder för mig!

Tack!!!

EDSmamman sa...

man kan ju liksom inte göra annat än att älska din blogg!!! jag är en gammal trogen läsare jag! men på grund av min jävla sjukdom så är det inte alltid varje dag som jag kollar in här, men jag läser alltid ikapp allt jag missat för u make my day!!! på riktigt!

Herta sa...

Anne länkade till denna bloggen så nu tänker jag läsa mig fram och se hur rolig Du är.