fredag 1 juli 2011

Ledtråd nr 2Jag äter frukost på Sveriges dyraste restaurang, 148 pickadoller för två pers.

...och det är ingen risk att de har nån stjärna i Michelinguiden.

Extra ledtråd: här går det utmärkt att supa före 12.00.

26 kommentarer:

Anonym sa...

Det här godkänner väl aldrig maken? Jag chansar på att du gör en grek - går ut i strejk helt enkelt!

Anonym sa...

Du vill gärna visa opp dig, eller hur? Ett himla tjat om hur fint du bor,och vad saker kostar, Tror du vi blir avundsjuka,eller? du har ganska dålig smak, Bättra dig. Från Heidi.

Helena m. 4 sa...

Tjejdag ?
Spa ?
Nä, nu vet jag - du rymmer med din älskare?

Fnuttisen sa...

Kryssning?

Helena m. 4 sa...

@ Heidi - du är ny här va'?
- och har inte läst så länge antar jag, och har iallafall inte haft den stora glädjen att träffa denna supertrevliga kvinna i levande livet...
*suck*
Gå och var bitter någon annanstans.

tina sa...

Födelsedag?

Anonym sa...

Hahaha, Heidi. Kul!"Bättra dig" hahahaaaa...

maria sa...

Heidi: Bättra dig.

Anonym sa...

haha.. Heidi då. Du har uppenbarligen inte läst så mycket Mona skrivit... men oavsett så får hon väl skriva vad hon vill! Herregud vad hon förtjänar sitt bling som hon jobbar.

Jag gissar på England? / christina

Singelmamman sa...

Heidi: Jag visar också alltid upp mig, välkommen till mig också. Men du behöver inte kommentera. Och nä förresten. DU behöver inte ens läsa. Våra bloggar har vi av många skäl,och du har ett val, läsa eller inte. Stör du dig på någon blogg är det självklart din rätt att kommentera. Men att vara elak är knappast konstruktivt. Så gör om, gör rätt eller knip.

Upprörd Bitch sa...

Heidi, men gud. Är du förstagångsbesökare hos Mona?
Tycker mest hon tjatar om hur risigt allt är är, stökigt, kaos, skit och stök.

Huset- fin förort och i kraftigt behov av renovering efter Maken Timells tappra försök.

Kläder-shopping- den som spar han har, Mona sparar och shoppar ibland jävligt billigt hos vänner i branschen. Billigare än H&M. Är du avis?

Företagare- som företagare är livet jävligt hårt, som vanlig anställd har du alltid pengar in på kontot den 25e, som egen företagare oavsett hur många företag du har så är risken stor att du tjänar mindre pengar är en undersköterska.

MEN! Man har en fördel att man kan utnyttja sina företag som här i form av DVD filmer och lite godis.

Resor- vad vet du om Mona har tagit en sista-minuten resa för 995 kr!?

Heidi, kom aldrig tillbaka hit eller plugga in alla inlägg från 2007 till idag så kanske du fattar.

/nina sa...

fn, hittar inte Heidis kommentar. VILL LÄSA, grymt nyfiken!

Hockeysmurf sa...

@ /nina -
Det är anonym kommentar nummer två. :)

Lilla Heidi låter som en fasligt avundsjuk typ så henne skiter vi i.

Mona, jag tror du är på nån sorts födelsedagsfirande och lyxar till dig (det är du värd!)

Agneta sa...

Heidi

Du gav just avundsjukan ett ansikte om än ganska anonymt.
Men det är kanske just så du känner dig, liten, osynlig och ensam.
Nej starta en egen blogg vetja och berätta om ditt liv så får vi se om du har samma sköna humor och självdistans som Mona.
Det visar sig snart på antalet besökare.
Ett annat förslag är att radera Monas Universum från din favoritlista. Man behöver nämligen inte besöka och läsa bloggar som man ogillar.
Möt världen med ett leende och du får leenden i mängd tillbaka.

"Witch" sa...

Jag har följt din blogg ett tag och måste säga att det är den roligast bloggen någonsin jag läst. Du ger min vardag ett lyft och ett skratt :)

Till den där sura Heidi:
Vad FAN läser du för??? Jag är själv ur en arbetarfamilj och är ständigt pank. Jag har ALDRIG uppfattat Mona som skrytig eller snobbig. Inläggen är skrivna med humor och flera nypor ironi över "riklivet". Och vadå om man dricker champagne en torsdag tex. Jag tycker det är lyx att äta pizza en torsdag. Who cares liksom. Nä ta dina sura avundsjuka inlägg och sluta läs.

Heja heja Mona, ha en trevlig resa :)
/Cina

Monikas Lugna Vrå sa...

Gå å bada Heidi, du är bara avundsjuk tror jag !
Monika

livet sa...

men vänta, supa för 12 gör man i RYSSLAND eller ?!?!

Lizbert sa...

Heidi - håller med andra att du inte kan ha läst bloggen tills just det inlägget. Annars hade du fattat läget och inte skrivit så korkat. Det finns en hel del skrytande typer i blogosfären, men Mona är absolut inte en av dem.
Bra så.

/nina sa...

hahahaha, det var ju jätteroligt. Bättra dig. Jag dör.

Mimmi (Mrs Lee) sa...

Hej och hå Heidi!
Läs lite mer än bara något inlägg så ser du varför Mona behöver nya kläder, att hon jobbar hårt och säkert ska iväg på tjänsteresa i helgen.. säkert till Estland eller nåt för att träffa en leverantör/blivande leverantör.

Rijo sa...

Anonyma Heidi: Get away from this blogg om du inte har glimten i ögat. Hitta en annan blogg att tjura på. Mona har ett av de största hjärtan man kan hitta i världen. Sådeså!!!
Läs bloggen från början till slut INNAN du säger saker.

Anonym sa...

Men hallå, varför måste alla "avguda" Mona? Jag läser denna blogg enbart för att den ger mej en JÄVLA tillfredsställelse! Jag är fattig, sjuk ,har inte en enda diamant och mitt gamla hus är värt ca 10 % av Monas. Men jag är sams med min make, jag har inte detta enorma självhävdelsebegäe som Mona har HEJA HEIDI! Och lite skit ska väl finfrun i finhooden tåla annars får hon väl moderrera och stoppa alla kommentarer som inte höjer henne till skyarna!

MonasUniversum sa...

Anonym, eller om det nu är Gitte; INGEN JÄVEL BEHÖVER HÖJA MIG TILL SKYARNA. Däremot ska inte nån idiot klampa in här och komma med personangrepp. Om JAG väljer att leva ett liv med champagne och dyra lakan, efter att jag sliter häcken av mig, så är det väl för FAN min business. Du kommer aldrig i ditt liv jobba så mycket som jag gör, så du vet fan inte vad du snackar om.

Nu kom jag av mig helt. Det som gör mig så inihelvete förbannad, det är AVUNDSJUKA.

Sen kan hela JÄVLA världen ha andra åsikter än jag. Det bryr jag mig inte om serru.

Och för din vetskap så är det många av mina läsare som inte delar mina åsikter, och det respekterar jag dem för. Däremot har jag svåra problem med riktigt stupida människors korkade kommentarer.

Sus sa...

Men hej och å vad det luktar illa här just nu.

Puss på dig Kärring.

Ninni897 sa...

Instämmer i alla kommentarer ovan itom surfittornas! Heja Mona! Du förgyller mitt liv även fast jag är dålig på att kommentera själv... /Ninni

Liz sa...

Har läst här länge men aldrig kommenterat,vilket tillfälle att debutera!

Heidi/Anonym, jag har några tips till er:
* Skriv in er på den lokala charmskolan. Där får man lära sig att man inte alltid måste uttala sig om precis allt bara för att man kan. En regel är att hålla käften om det man ha sagt inte är snällt. Helfestligt ju!

* Sluta ta saker personligt. Inse att någons dyra vanor inte förändrar ett smack i din vardag. Dina flingor med yoghurt smakar likadant jur många 148-kronorsmuffins Mona än äter. Är du missnöjd med ditt hjälper det inte att attackera andras.

* Ge fan i att uppfostra vuxna människor, det är vansinnigt ocharmigt.

Mona, tack för en kul blogg!
/Den (något) unga ryskan som gärna tar ett glas vin runt 12, bara bär högklackat och tycker att overpriceade frukostmuffins är utomordentlig bloggunderhållning...