måndag 25 juli 2011

Om man trodde att man var tryggJag är ju hos Säpo-chefen och hans fru i Skåne i några dagar. Talibanen och jag sover i husets annex, väry nice.

När jag skulle gå och lägga mig igår så ger han mig en nyckel.

"Vad ska jag med den till?"

"Låsa dörren."

"Vadå, varför då? Det har jag ju aldrig gjort förut!"

"Eh..nä, men jag har varit lite i tidningen.."

Så bra. Då ska jag ligga i sängen varje natt och oroa mig för mördare och stora pojkar i skinnvästar alltså.

Där fick jag för att jag jämt säger att han är tråkig som aldrig kan berätta några smaskiga polishemligheter.

6 kommentarer:

maria.liljegren sa...

Jag är imponerad! Du känner Säpochefen! Försök hänga kvar i Skåne så länge du kan. Förr eller senare måste nå´t spännande hända!
:) Maria Liljegren

Anonym sa...

Hahaha!
Du Mona, nå har jeg lest stort sett HELE bloggen din, og jeg vil at du skal oppdatere minst 10 ganger per dag! OK? Eller så må du skrive en bok fort som f. Yes? :)

Anonym sa...

Du är modig du! I dessa oroliga dagar åker du till säpo!! Jag har bestämt mig för att undvika folksamlingar, politiska möten och likn. för att klara livhanken, men du, du åker dit det kan smälla, typ... Åk hem!
heanku

Anonym sa...

Han har kanske läst i din blogg att du tycker han är tråkig som inte berättar något, så nu kanske han höjer spänningen lite på detta sätt!
Gjorde jag mot en kompis en gång...hon skulle sova över och jag skojade om att vi nog skulle gömma våra saker om det kom en tjuv på natten..det kom inte nån tjuv, däremot fick hennes föräldrar hämta en hysterisk dotter och mina föräldrar var hysteriska på mig som skrämde skiten ur en kompis..det var ju nu inte min mening..hehe

Anonym sa...

BOOB! :D

Snigelpicka sa...

Hahah, låter sådär alltså :-D Champagne gillar vi dock

klicka nu in på min blogg och läs om syndromet kaffehjärna. Ett allvarligt syndrom som alla borde vara mer uppmärksamma på.

Läs också om mina toktankar, idiottankar, djuptankar och övriga ovettiga, vettiga eller genomsvettiga tankar.

KRAM