söndag 3 juli 2011

Höga ambitioner

Eftersom jag är en badkruka och talibanen en fisk så hade jag veckans läge klart för mig: talibanen i poolen hela dagarna och jag under ett parasoll. Med datorn. För vi håller på med en ny hemsida och har deadline på den

Jag vet inte riktigt vad jag styrde med för finns det någon som tror att man kan sitta med en dator under ett parasoll i gassande solsken? Den datorskärmen är inte uppfunnen än. Jag måste vara dum i huvudet.

Och nu vet jag var jag är; Kemer. Amazingly vackert.

Hotellgästerna är från i huvudsak tre länder: Norge, Ryssland...och Sverige, men inga svenskar. Alltså jo, men med turkiskt ursprung. Verkar vara ett hotell som svenskturkar anammat helt.

Maten är som sagt asgod men herrejesus vad sötsaker. Jag har svårt att säga nej till talibanen och får ångest av att veta att det förmodligen likadant i Egypten om två veckor. För det råkade visst bli ett all inclusive där också. Jag är skiträdd för att gå upp i vikt igen, men kan samtidigt inte låta bli att smaka på en del. Med stor betoning på smaka.

Som tur är smakar det skit. Too much sugar.

9 kommentarer:

Smilla sa...

Det finns sådana datorskärmar läste jag i Ny teknik för ett par veckor sedan. Nu står det på min önskelista.

Bitten sa...

Du får väl helt enkelt jobba på nätterna och ha semester på dagarna.

Helena m. 4 sa...

Instämmer med Bitten - ta semester för f**n !
Med din sömnlöshet lär du ju ha tid att jobba på natten.
Kom hem med lite solbränna nu (och inte bara myggbett som förra gången).

Anonym sa...

Hett tips: köp dig en macbook så kan du sitta mitt i solgasset och datorisera! Jag har en MB Pro och brukar sitta på altanen i solen och jobba utan problem.

Fast du Mona....semester är semester, du kanske ska läsa en bok istället :)

ha en härlig vecka!

/jessica

Anonym sa...

Jag var också till Turkiet en gång, åt "all inclusive" och gick upp 5 kg på en vecka. Det tog 6 mån att gå ner 2 kg av dessa.......puh, aldrig får man vara lycklig!

Butta

Anneli sa...

Kemer är fantastiskt vackert. Fast varmt i juli. När jag var där var det så varmt att vi inte kunde sitta ute på balkongen på kvällen. Och dagarna tillbringades i poolen eller i havet. Har aldrig varit på något varmare ställe. Även en badkruka (som jag ) ville bada hela tiden :)

Susjos sa...

För sött är inte gott, det är bra ! :)

Anonym sa...

Kemer är en riktig liten pärla! lyckliga du och Talibanen som får vara där.

Ulrika sa...

Jag och mina tjejer var i Kemer förra sommaren. Mycket vackert, men såå trött jag blev på ryssarna, och det verkade turkarna också vara. De lyste alltid upp när man sa att man kom från Skandinavien.
Vill du köpa nåt med dig hem så är de stora badhanddukarna i massor med färger jättebra med guldbroderier i kanterna. Har för mig att de ligger runt 100 svenska, och säljs i nästan varenda affär.