lördag 16 juli 2011

Schysst make

Jag ligger i solsängen och läser. Maken går till baren för att hämta vatten. Kommer tillbaka med en färgglad historia till mig. Jag dricker ur sugröret och fortsätter läsa. Japp, jag läser Bingo Rimérs bok. Jag gillar nämligen honom. Och hans sambo.

Hur som. Är så inne i boken att jag inte förrän glaset är nästan tomt, märker att jag blir tjock i huvudet och lite...ehh..konstig. Alldeles för sent inser jag att jag är småfull. Hur lätt som helst för en som har en gbp-magsäck som rymmer 2 dl föda/dricka..

Klockan 10.00 på morgonen.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Rätt åt dig:) <3 monica

Kristina sa...

Berätta vad du tycker om boken, sen när den är färdigläst. Jag gillar dem också men inbillar mig att deras bloggar är roligare än boken.

Kennelflickan sa...

Har ni anpassat er till ryssarnas semestervanor? ;)

Linn sa...

Fniss fniss!
Det är så det ska vara <3

Gabriella sa...

Är det semester så är det! Och tänk vad billig i drift du blir.
;-)

I min värld sa...

hehe know the feeling.....
Drack ett glas rödvin i min "vanliga" takt sådär sex veckor efter op och fick gå o lägga mig, aningen kalasberusad :-)

Mammy sa...

Hade han bokat barnklubben till Talibanen oxå???? Han kanske ville ha lite najs med frun!!! HAHA!!! Njut och ha det så jäkla bra nu!! Kram.

maria.liljegren sa...

Njut för helskotta! Och be maken hämta ett glas vatten till! Ryssland är känt för sitt nyttiga dricksvatten. Skål!
Maria Liljegren

LarsPson sa...

Är det inte det som kallas semester? :-) Något som du verkligen har anledning att unna dig ordentligt! .-) Och maken kan nog behöva ordentligt med semester han med! :-D

MonasUniversum sa...

Kristina: läs den!

Smultronblomman sa...

Du kan behöva slppna av lite efter barnpassningen i Turkiet. Bara att ta en liten lur.....

AnnEri sa...

Jamen du... blev rekommenderad hit av en vän serru. Änd aj lajk it. Ser att du läser Bingo har inte hunnit till hans bok, gillar dom båda två, följer Katrins blogg. Blev då inspirerad av att köra igång min blogg igen, inser ju att jag har varit alldeles för brydd om vad folk har tyckt, så för att jag gillar't och att jag kan =) Supertack för en helt vansinnigt rolig och personligt skriven blogg!