tisdag 26 juli 2011

SnarkfisMärkligt hur en liten, snart-8-årig, älva kan väcka hela Limhamn.

Trots bortopererade mandlar.

För övrigt kan jag rekommendera shopping här i Skåne. Idag ska vi testa utbudet i Köpenhamn.

Men vädret hörrni, har ni alltid sånt här pissväder i Skåneland?!

17 kommentarer:

Kennelflickan sa...

Ta en sväng in på Citygross i Skåne och du kommer som jag nästan kräkas när du ser priserna. Jämfört med Citygross här i huvudstaden är det typ gratis i Skåne.

Maggan sa...

Näää, vi brukar inte ha så här dassigt väder!
Ta med Talibanen till Build a bear affären mittemot Tivoli, så kommer hon vara mer än nöjd trots Skånevädret.

Anonym sa...

Jag blev lovad gröna gräsmattor och 12+ på julafton samt varma sommardagar och tropiska nätter när jag flyttade ner från Stockholm i vintras. Behöver kanske inte säga att inget av de infriats än då det var -25 i vintras och +13 under större delen av juli.

labolina sa...

Är det inte mest blåsigt och regnigt i Skåne? Det känns det som om det alltid varit när jag varit där. Jag bodde högre upp på västkusten i 12 år och flyttade till Stockholm en höst och var helt fascinerad av hur lite det regnade den hösten. Har sedan insett att det inte bara är på hösten det regnar lite i Stockholm.

Anonym sa...

Det är nästan sooool i Köpenhamn idag! Om jag får syn på dig kommer du bli jättegenerad dör då kommer jag starta vågen - ba' så du vet:D

Mia

Susanne sa...

Mona jag kom hem från Skåne i söndags. Vädret har bestått av regn blåst o kyla förutom tisdag när vi anlände. Köpenhamn är trevligt som tusan. Men ta gärna en tripp runt Österlen. Så himla fint. Fast var glad att du inte har maken med dig (var han inte en sucker för kändisar?) I lördags fikade vi i Simrishamn o där fick sambon syn på Lena Endre som han smög efter en lång stund. Mycket pinsamt kan sägas.

compagnietmarie sa...

Vi har sol i sinnet;) så vi märker inte om solen skiner ute eller inte gör det;) kram ha en bra dag i k-hamn synd du inte var med i fredags kväll;)

Fräsigt! sa...

Jag gjorde samma veva när jag var där förra veckan. Hittade noll i malmö och ett par jeans i Köpenhamn. Min man, däremot...ojojoj. Han spårade och köpte upp det mesta i hans väg. Tur att du inte är man - finns inga kläder kvar. :)
God morgon/Ellen

Vivi sa...

Har du fått kollat Talibanens hals/näsa? Låter som om hon kanske har polyper. Min dotter hade det och drog timmerstockar som fick rutorna att skallra.

Hoppas att ni fick trevligt i Köpenhamn.

Christina sa...

Builder à bear finns i Malmö, triangeln.

Ang vädret - ja nästan alltid!

LarsPson sa...

Tycker vädret ut genom mitt fönster ser riktigt fint ut med blå himmel, jämfört med de tidigare dagarnas regn och grådask.

Hoppas ni får en trevlig dag i Köpenhamn. :-)

Anonym sa...

Tänkte precis skriva samma sak som Vivi ovan. Mandlarna har väl ingenting med snarkningar att göra? Snarare tonsiller/polyperna som brukar skrapas om man snarkar... Gjordes åtminstone på mig när jag var bäbis och snarkade värre än en vuxen karl.

Purpur sa...

Välkommen förbi Helsingborg på hemvägen.. /Linda

Elon sa...

Men Mona, mandlarna orsakar inte snarkningar ;) däremot som några skriver, gör polyper det. Har själv opererat bort såna då jag hade svårt att andas genom näsan = jag snarkade som ett åskväder. Värt att kolla upp, om inte annat för att Talibanen ska ha fria luftvägar. Snarkningar är ett tecken på att något täpper till.

Anonym sa...

Hoppas du gjorde några riktiga fynd i Köpenhamn igår! Vädret var något bättre där, om inget annat lite varmare :-)

bettan sa...

Ang. vädret: vad tror du själv? Ja, det regnar alltid o jättemycket i Skåne. Dum fråga, dumt svar.

MonasUniversum sa...

Snarkfisen har opererat bort polyperna...

Bettan: det jag vet om Skåne är att det blåser KONSTANT här. Men det är vackert, det kan ingen säga nåt annat om.