lördag 23 juli 2011

Ledighetsansökan

Är det okej om jag är bloggledig idag?

Har nämligen inget att skriva om;

Huset är städat..eller ja, någorlunda
Maken är snäll
Talibanen är lydig
Tonåringen, f´låt, 20-åringen ska laga middag
Jag kan fisa utan att bajsa på mig

Allt är frid och fröjd. Möjligen kan saker och ting ändras senare idag då maken och jag ska köpa ny tv till sovrummet. Mitt krav är att den är vit. Han är mer inne på LCD, många tum och andra oviktiga detaljer. Vi ska alltså försöka komma överens. Hej och hå, that will be the day..

12 kommentarer:

Mimmi (Mrs Lee) sa...

Låter som du kanske har lite att skriva om ändå, efter TV-inköpet om det nu blir något. Men det kan du ju ta i morgon eller någon annan dag!
Trevlig bloggsemesterdag och lycka till i TV-butiken!

Anonym sa...

Ta du en ledig dag idag, det gör du rätt i.

Kram från Trelleborg

Anonym sa...

Tack för roliga stunder med att läsa din blogg! Med anledning av dagens inlägg funderar jag lite på hur pressad du känner dig av att skriva? Hälsningar Anna

Nathalie sa...

Hej Mona, jag har följt din blogg en tid (typ 2 månader) och jag ramlade bara in här av en slump- vilken lycklig slump. Jag har upplyst mina kära väninnor om dig så att dom, precis som jag, kan få oss ett gott skratt om dagen. Vi kommer bli skitgamla tack vare diG!! du är uppfriskande och vi delar samma humor. ville bara tacka dig och lycka till med TV shoppandet. Klart Tvn ska va vit! ;)
/Nathalie

Sara i Lule sa...

Den här gången måste jag faktiskt ge maken en poäng... Det där med färg är kanske inte prio 1 för TV-apparater. Kanske du kan köpa en vit tavelram och sätta om den istället? Det lär ju vara en väggmonterad historia i alla fall.

Me and my dark secrets sa...

Jag såg en skitfin tv - helt utan ram, bara en skiva - en samsung tror jag det var!!!

GudinnanT sa...

Nä ledighetesansökan avslås...back to tangentbordet med dig kvinna!

Anonym sa...

Naturligtvis, because you're worth it.
Mia Août

MonasUniversum sa...

Ladies: tv:n MÅSTE vara vit eftersom den ska hänga ned från våra takbjälkar i vårt vita sovrum...så där ger jag mig inte!

Anna: Faktum är att jag ytterst, ytterst sällan har skrivproblem. Det finns alltid något att skriva om, men i morse vaknade jag tom. En gång drömde jag på riktigt att jag inte bloggade på en hel dag, och nästa dag så hade alla mina läsare lämnat mig! Nämen skämt åsido, det är som sagt ovanligt att jag har en så allvarlig bloggtorka att jag inte kan komma på nåt, det kanske har hänt två-tre gånger på de fyra år jag har bloggat..

För övrigt så bockar och niger jag åt era fina fina komplimanger. Jag menar verkligen på allvar att jag har överlägset de bästa läsarna.

atina sa...

skriv kvinna!

Johanna Stålros sa...

Njut du....

en annan sa...

Plättlätt, tror det är Samsung som har en otroligt bra apparat som är både tunn, tech-rätt till 100% OCH vit. :-)

Sambon vill ha en sådan, jag är motvalls och hävdar att eftersom vi inte använder den skruttiga gamla (men fullt fungerande) TV'n vi har borde vi kunna vänta ett år till med att köpa en ny... :-D