fredag 29 juli 2011

Efter nästan en vecka i Skåne

Jag har laddat batterierna hos bästaste vännerna i Skåne. Det har blivit en tradition som kommer fortsätta, och är guld värd. Och lägger man därtill att Säpo-frun och jag delar samma intresse för inredning, så går tiden fasligt fort efter besök i intressanta butiker, och långa diskussioner om olika lösningar i respektives hus.

Har bara ett litet moln på himlen varje gång jag är här;

Jag är van att kliva över berg av problem, så det stör mig aningens att jag inte kan kliva över den här tröskeln, utan att se ut som servitören i "Grevinnan och Betjänten" ni vet.
Den är man tvungen att passera från köksdelen, och jag slår i tårna VARJE jefla gång.

Ja ni hör ju, det är inte många bekymmer på radarn direkt. Jag har haft det så bra här att jag till och med glömt bort mitt mission: pumpa Säpo-chefen på info. Skit också.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du får la be säpo-chefen att dra några lager gul/svart varnings tejp på tröskeln...Möjligtvis en bit upp på väggarna, kanske hänga några remmar i taket så man blir påmind menar jag. =)

Eva S sa...

Köp ett par skor med ståltåhätta !
sen kan Du springa upp o ner som Du vill!

Helena m. 4 sa...

Vi hade också en sån'där "snubbeltröskel", men det löste vi med att limma dit en rundad "kvartstav"
http://www.byggmax.com/se-sv/prod/pid-08512015.aspx

GudinnanT sa...

Eller som min far...han la fina stenar i mönster ute på uteplatsen på landet...å bland plattorna la han olika stenar och bland annat en rund fin sten...som han i alla tider snubbla på jämt och mest hela tiden...till slut tröttna han...och pilla upp stenen grävde ett djupare hål. Tillbaka med stenen å ingen mera snubbel sten...bara det att det va det sista han gjorde han dog bara några dagar senare...men alla lyfter fortfarande på fötterna extra just där fast det inte behövs längre...

Z sa...

Skulle vilja se dig ligga på alla fyra när du tar en bloggbild på deras tröskel!!!!!!!!!!!! Galenpanna!!!!! :-D

steehle sa...

Vi har en likadan tröskel hemma hos oss, men enligt min son så är det inget litet moln. Det är "den där dumma j*vla listen", som han sa sist han slog tån i den.

Själv lyfter jag på fötterna när jag går. ;)