måndag 11 juli 2011

Becuse I´m så worth it

Sen operationen så kan jag ju inte längre dricka vin (det smakar skit) men som tur är så har smaklökarna inte förändrats när det kommer till champagne.

Och eftersom det inte är så många som dricker det till vardags, utan det är mer vanligt med vin = man har ett gäng vinglas hemma, så behöver man ju inte investera i typ 10 glas när man ska köpa nytt. Så då gör det inte så mycket att de kanske kostar lite extra.

Jag har letat som en gnu efter snygga champagneglas, och eftersom jag är en sucker för blingbling så höll jag på att klyvas i atomer när jag sprang på dessa raringar;
Ameh, de ser ju skifula ut här..
Glas med Swarovskistenar i "halsen". Me like. Väry much. Jag ska bara fylla år ett par gånger till i år.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är dom läckra!
Och inte alls så dyra som jag först trodde...
Ett 2-set för endast 2.500 SEK är ju inte ens i Orrefors-prisklass. Du är bara så worth dom direkt! :)
/Cata

Malin sa...

Superläckra! Du maken fyller ju år snart - köp dem till honom!

Singelmamman sa...

Ja, de är snygga. Önska dig dem i höstpresent. Har ni inte någon sån tradition, så inför den genast. Klart du måste ha present när hösten kommer.

Anonym sa...

Sedär ja. Jag sparar genast 2500:- att göra/köpa annat för. ;)

Anonym sa...

Hej Anonym!
To each his/her own. Den glädje och lycka dessa glas ger mig är ovärderlig i pengar. Njuter av dem resten av mitt liv! :)
/Cata

Anonym sa...

Hej Cata!
Vad bra.

Liz sa...

Använder du dem ofta? Då blir de billiga i längden :) Jag gillar att slå ut priset på antalet tillfällen jag använder prylen ifråga. Funkar även baklänges: dvs. man håller sig från reafynd och annat man vet att man inte skulle ha använt för att det känns för dyrt för att vara en one hit wonder.

Annika sa...

Hur kommer det sig att du som gillar blingbling så mycket har en så grå blogg? (nu pratar jag om färgen, alltså, inte innehållet)

Helen sa...

Annika: färgerna gör den lättläst. Har ramlat in på bloggar med "roligare" färger som har varit väldigt svårlästa.Så ge henne inga konstiga idéer nu. ;-)

MonasUniversum sa...

Annika: det är precis som Helen säger. Jag ville ha en lättläst blogg. Sen har det blivit mitt "signum". Den har sett likadan ut sen jag startade för flera år sen!

MERCEDEZ sa...

Var köper man?