lördag 2 juli 2011

Om maten i Turkiet

Vi bor ju på ett All inclusive-hak och dessa kan ju variera i standard, fast vi har tur. Jag har ingen som helst aning om vad det är jag äter, men det är sjukt gott.


Och när man är 40+ så borde man fatta att såna här saker är livsfarliga prylar.

Intet ont anande så stoppade jag en stoor i munnen, tuggade till och spottade rakt ut. My God vad jag brände sönder mig. Talibanen skrattade så att hon kissade på sig.

Det står en kille varje dag bland gästerna och gör jättefina grejer av frukt och grönsaker;

En vattenmelon
Talibanen skulle kunna leva på meloner och får lätt i sig en hel vattenmelon.

Det fanns lite annat att välja på också.
Nu fattar jag varför så många turkiska kärringar är tjocka. B a r a socker.

Tog förresten med mig te hemifrån eftersom jag läste nånstans att deras te smakar tjära här, vilket det visade sig inte göra.
Klicka på bilden
Slängde ned det i handväskan och när jag skulle igenom röntgen så blev jag aningens skitnödig. Var helt säker på att jag skulle åka fast för knarkinnehav.

Avdelningen Hur man gör en Humor-blogg till en Mat-blogg. Gör om gör rätt.

Laters

5 kommentarer:

Monkan sa...

Åh, det turkiska köket är ju helt underbart, och som vi åt när vi var där - två ggr !!!
Skulle lätt kunna packa mig iväg till Turkiet på en sista minuten - tjoff rakt av bara!
ha en underbar semester !
glöm inte att prova alla dessa underbara kebaber som finns !
kram monika

Freedomtravel sa...

Ser gott ut! Men hjälp vad läskigt när man äter såna där saker som är fööör starka. Eller får dem i ögonen... don´t try! ;)

hanni P sa...

Turkisk mat är bara så underbar! Det finns väl ingen annanstans de kan göra asgod aubergine på 2000 sätt...

Mimmi (Mrs Lee) sa...

Haha, du sätter dig alltid i roliga situationer. Kan se dig framför mig i tullen när du försöker förklara vad du har i påsen.

Anonym sa...

Åååh, så underbart ni har!! Njut! Turkisk mat är ju gudomligt god. Jag skulle också vilja!! Mycket hellre än att vara på jobb.

Mimi