fredag 9 november 2007

Dyrast är bäst? Kan du ge dig på!

Vartannat år köper jag två overaller till talibanen; en billig och en dyr. Måste ha två då jag inte har torktumlare och måste hinna tvätta, ja du fattar. Lite för stora, så att hon kan ha dem i två säsonger. Det ena köpet får hon själv välja. Det andra bestämmer givetvis jag.

Så för några veckor sedan åker vi ut till Barkaby Outlet för att köpa hennes val. Hon hittar en beige overall på Arctic Kid, kostar runt 700-800 kr.

Jag har inte hunnit köpa "dyroverallen" ännu, så det har varit lite körigt med tvättandet av denna beiga overall. Häromdagen hjälper hon mig att öppna tvättmaskinen, bara för att konstatera att hållaren i blixlåset har slitits loss. Den har förmodligen fastnat i nåt av trummans små hål.

Detta resulterade i att overallen är helt söndersliten. Hela grenen, och även mitt på "låren", där inga sömmar finns, är heelt söndertrasat.

Talibanen, och tillika århundradets Drama Queen, faller omkull i en pose på golvet och gråter krokodiltårar. Det tar 20 minuter att lugna henne, med löften om att genast införskaffa en likadan (sulle inte tro det).

Sen kutar jag över till grannen för att låna en overall av henne.

Så idag skall jag till min hovleverantör. Jag ska till NK och spendera 1800 kr på en riktig overall. Av ett märke jag använt i alla år. Även till tonåringen.

Och reklamationen av den andra lämnar jag med varm hand över till maken. Han har precis rätt humör för att ta en dust med butiken.

Rösta på mig

1 kommentar:

Dubbelörn sa...

Jo du det där med overaller har jag fortfarande inte glömt *skrattar*... så det är bara att bita ihop o öppna plånboken ;)

Kram