fredag 15 april 2011

Sista sekundenVadå, tycker ni att jag är sent ute med dubbdäcken?

Sen lunch med ett par kärringar. Fina kärringar.

Det är fredag och jag tänker inte jobba en sekund i helgen.

What about you?

27 kommentarer:

Ska lära dig norska och danska! sa...

Jag har odubbade vinterdäck,,, så jag fick inte komma förrän nästa vecka. "Det är liiiite många som är ute i sista minuten serru, måste ta dom före!" sa snubben i telefonen.
You're not alone.
Kolla din FB, hittade ngt passande jag postade till dig där.

Plotta sa...

Du är före mig iaf, men jag har en bra story om jag blir stoppad.

Gabriellla sa...

Jag kör inte bil, så inga däckfrågor här.

Låter härligt att du får en jobbfri helg! Själv åker jag till Götet för att hälsa på pappsen och ena syrran.

Ha en skön helg!

Maria G sa...

Bra Mona, det är ju sista dagen idag, och du byter idag - inget problem!
Vill tacka för dina tips om Syster Lycklig och Frosseri! Var där igår, då jag var i Sthockholm med mitt jobb. (gymnasieskola)
Vi blev så väl mottagna på båda ställena. En intressant detalj som "hände" då jag var på nedre våningen på Syster Lycklig var att jag helt plötsligt hör "Empty Rooms" m Sanna spelas...
Jag handlade iaf en del och fick rabatt - skittrevligt!
Minst lika trevligt hade vi det hos Olivia på Frosseri som satte sig ned hos oss under vår lunch och berättade om pralinerna och "smoothisarna" samt deras verksamhet. En otroligt driven, entusiastisk och trevlig ung dam!
Tack så otroligt mycket för att du ordnade ett par himla trevliga timmar i Stockholm!
Vi hade trevligt resten av dagen också, som vi avslutade med att se "Hair" på Stadsteatern, den var kanon, se den om du inte har gjort det!

Kram och tack än en gång, från Maria i Kristinehamn - och hälsa tjejerna på Tegnérgatan!

Malin sa...

Men tack vännen!

Bisse sa...

hahaha, jag har också dubbdäcken på än, å andra sidan blev det isfritt på gården i förrgår, i alla fall där det är plogat. Tur snön är på väg bort redan!

Livet just nu sa...

Här åker vinterdäcken vid ett...

Annars tänker jag inte heller göra ett skit i helgen. Hångla upp Mannen går väl inte under rubriken arbete?

Maria sa...

Den här helgen ska jag inte göra någonting.. eller jo, gosa med sambon och sparka på ungdomarna lär jag väl göra... å vara lite orolig för nattspringet.. .å städa i de runda hörnen, handla mat å så där..

men i det stora hela ledig :)

Anja sa...

Nä, inte är du sen!

Sista dagen idag ju ;-)

Pangbruden sa...

Njae..du är ju i tid..

Alltid något:-)

Pangbruden sa...

Btw kan jag meddela att jag åkte till 5 stjärning hotell på Gran Canaria och när jag kom åter hade någon, läs han jag delar morgontidning med, bytt mina dubbade till sommardäck

Det är så man ska göra!

Peace!

Helgona sa...

hihi jag var ute i gooood tid ...
Men härligt med en jobbfri helg!
Karln ska åka med barn till Götet o jag o dottern ska passa på att bli sminkade o fotograferade...Riktigt roligt lördags nöje :)

Mimmi sa...

Vi har rätt bra uppdelning av arbetet hemma så jag slipper det där. Maken fixade för ca två veckor sen.
Annars ska man väl till fjällen över påsk, då måste de ju sitta kvar. ;-)

Här ska det röjas och fixas i helgen, du får gärna komma och vara arbetsledare!

Madeleine sa...

Du är inte ensam om att vara ute i sista sekunden.. Kom på imorse (!) att det va sista dagen idag, ringde pappa i panik för att kolla vart sommardäcken var "-Någonstans i garaget" blev svaret.. Fem olika par däck låg där när jag kom dit (fyra bilar i familjen varav en är BMW o resten volvo, bryta mönster? Varför det?) och fick köra ole dole doff ( nästan iallafall .. ) men jag hittade rätt däck, trot eller ej. Nu har jag bytat dom, eller snarare tittat på när två snygga killar gjorde det för 200 spänn. Väl spenderade pengar säger jag :)

Mr Lee sa...

Skall tilläggas till Mimmis inlägg att nya kärrans däck väger en 30-40kg/st! så det var inte så mycket att fundera på om däcken skulle komma på i år. (På det hade några gummi-klantar förstört låsbultarna.)

Jag skall rensa i förrådet och köra saker till tippen! :)

Tanja sa...

Bättre sent än aldrig!

Ha en skön arbetsfri helg!!

Smultronblomman sa...

Tur att maken fixar sånthär. Hans avdelning. Fick sommardäcken förra helgen. :)

Anonym sa...

Jahaja, ledig i helgen! Men det är du värd :-) men jag tror dig först efter helgen... Jag jobbar på söndag, så du kan ju komma och titta på. Kl 14.00 är det! kram LiSe

MonasUniversum sa...

Maria G: Åh vad kul att ni hade det bra! Tina ringde mig och berättade att hon träffat er! Alltså, ni fattar varför jag älskar min blogg va?

Åsa (Virve) sa...

Det där med däck har jag noll koll på, han som kör bilen får ta hand om den biten. Själv har jag övergått till buss tills vidare, å dom däcken har nog aldrig fått se röken av några dubbar.
Säger som Lise om det där med helgen - jag tror inte på det där med "ledig helg" förrän jag hör det på måndag ;-)

Raggoparden sa...

På A svarar jag nej, dubbdäcken är på än. Å andra sidan har jag parkerat bilen hos svärmor och kör lastbil med sommardäck just nu :) . På B jo lite jobb. Men bara ett pass om dan med tanke på att jag bara varit utskriven en vecka :)

tanja sa...

Svarar här med;

Och jag tänker ständigt på din man ;)
Jag hade behövt honom här för lite guidning i exceldjungeln. Går han att hyra?

D ja, vad gör han. Går upp vid 6 för att göra i ordning och skjutsar tjejerna till skolan. Efter det är han ledig till 13.30 då de ska hämtas. Fram till förra veckan har han hållit på med massa praktiskt men nu denna vecka har han signat upp sig på gymet och börjat träna.

Han har fått beting av mig att sänka sitt BMI. Jag gav honom fritt spelrum ochsa att han fick välja själv om han ville öka i längd eller minska i vikt, han har valt det senare ;)

Middagen står på bordet men markservicen har vi maid tre gånger i veckan och trädgårdsmästare två.

Anonym sa...

I följetongen "min mansfrikort Sanna":
Var på Rival ikväll. Trevligt som alltid! Fick då syn på en affisch som berättade att Sanna spelar där imorgon kväll. Tänkte (förstås) på din käre man.... Om det inte räckte häromkvällen vill säga. Han kanske tom vågar fotas tillsammans m henne nu - när han hunnit sova på saken. Kramsomalltid/å-m

Anonym sa...

Näe, inget jobb för mig om det inte räknas som jobb att rulla ner till grannen med Hjördis (min bil) och titta på när grannen byter däck?

/Maddie :D

Dalkulla4ever sa...

Ojj fick man ha ända till 16 i år, jag har trott att jag kört olagligt sen 1 april, men då behöver jag ju inte ens skämmas då jag bokade en tid till nästa vecka :) det blir ju bara några dagar jag kör olagligt^^ men då man bor i dalarna kanske man alltid kan skylla på att man är på väg till sälen ;)
helgen ska vara öppen för saker som: vid finväder kanske jag tittar på när barnen sätts i hårt trädgårdsarbete, kanske hjälper till lite själv.kratta och klippa buskar är ju ganska kul^^jamen eller hur va kul *himlar med ögonen* rensa bort visset i rabatterna (allt för att bästa mamman kommer upp med racerräfsan)så för att inte hon ska tycka man är en slarvig dotter ska det trimmas före hon kommer :)efter en bra dag så kanske man kan lyxa till med lite pol roger innan maten, men bara kanske det beror på hur bra det ser ut i trädgården/skogen
Nu ryggläge framför cakeboss, får man inte äta kan man ju iallafall titta :)

MiaMaria sa...

Tänker inte byta till sommardäck alls. Ska sälja bilen istället. Får ringa till verkstaden som får komma och hämta den, åbäket startar inte igen och nu räcker det *mutter*

Maria G sa...

Finns det någon som INTE älskar din blogg? In that case they may rot and burn in hell...