lördag 2 april 2011

Om ni inte har nåt att göra

I dag är det lördag och den 2 april. Inte så länge sedan som vi fick lön.

Så ät en lång frukost, klä på er och åk på studiebesök till Syster Lycklig på Tegnérgatan 12. Rådmansgatans t-bana...tror jag. Ta med er eventuella barn också, för det finns grejer till dem också!

Och eftersom ni kommer bli helt saliga över sortimentent så säger ni "Monas Universum" när ni ska betala. 20% rabatt under hela april gör vem som helst lycklig. Till och med maken.

...och bor du inte i närheten, så surfa in på hemsidan och uppge samma sak i webbshoppen.

Nä, jag är inte sponsrad på något sätt, men det är en sjukt rolig butik. Och ser ni en utarbetad 40+-kärring så kan ni ju säga hej, för jag tror att jag och talibanen ska åka in och ta en fika med Tina idag. Då får ni tre för en så att säga. Så kan vi tillsammans lära Tina att Blåklint inte alls heter Blueklint.

Och helt seriöst, ta mod till er och säg hej för guds skull. Tina skulle bli jätteglad, för då fattar hon att ni finns på riktigt. Hon tror att ni är mina fantasikompisar nämlich.

12 kommentarer:

Finnpajsaren sa...

Jag har roligare saker för mig (slänga skräp i en container) men har de nåt übersnyggt diskställ med droppskydd i butik kan du väl messa. Fanns inget på hemsidan. :(

Helene sa...

Butiken ska absolut få sig ett besök när jag flyttar söder över.
Dock inte denna helg. Precis som Finnpajsaren söker jag det samma.

Duktiga Tjejen sa...

Vi får alltid lön den 20:e, så SÅ nyligen var det inte, men jag skulle gärna besöka butiken ändå (but not today) för jag är rätt dålig på att shoppa. Jag kommer lätt ta mig an ditt tips!

Singelmamman sa...

Jag får vinka en annan dag. Och lönen kom, gick och lämnade ett gigantiskt hål efter sig.

inkan8 sa...

Min lön var alldeles för liten?! Konstigt men jag ska kika in vid tillfälle.
:-)

Anonym sa...

Tack för tipset Mona. Var precis in via webben och gjorde en beställning.
Ha en trevlig lördag
Annette

annika sa...

Jag var in på hemsidan häromdagen och det fanns ju en hel del...kunde inte bestämma mig men kanske gör ett nytt försök idag. Å nästa gång jag är i kungliga huvudkommunen ska jag kolla in affären s a s live.

Karin sa...

Härligt Mona!

Jag har suktat efter muggar i melamin ett bra tag nu. Nu fick jag visst klickat hem 8 st i olika färger och lite justa tallrikar och skålar till! Bara att det låg i gruppen "Sommar & picnic" gjorde ju mig galen av längtan!

Du kan hälsa den där blondie-Tina från en högst verklig daglig bloggläsare. Dock vågade jag inte klicka mig igenom hela sajten, för jag såg snabbt att det fanns MASSOR som skulle väcka habegär. Barnen ska väl ha mat även denna månad, misstänker jag. Fast vatten ur nya muggar kanske räcker?

Kennelflickan sa...

Kära Tina, du har så rätt så. Det är tant Mona som bara hittar på. Stor kram (på engelska Big Hug och inget annat) från Mållgan ;)

MonasUniversum sa...

Kennelflickan: Hahaha, det där var dagens asgarv. Tänkte skriva nåt om Mållgan, men trodde inte nån skulle fatta!

Charlotta sa...

Nä, första lönen kommer först i slutet av den här månaden. Faktiskt :)

Anonym sa...

Jamenhallå.. SYSTER LYCKLIG..wow.. Sitter o kikar o drömmer o funderar på om ditt favvoåkarebolag DHL har lust o göra en privatkörning till sköna värmland el inte, vill ju att sakerna ska komma fram har jag hört... Det kommer bli dyrt detta.. men tackarrrrr för rabatten... why not starta en liten buutick (som vi säger på värmländska..) i solstaden måntro? Å du Mona.. i like your stile. // Sara