tisdag 12 april 2011

Hängpattemaffian

21 cm

Så jag dog. Eftersom jag för några år sen betalade en förmögenhet och hissade upp dom från källarvåningen till penthouse so to speak, och orkar inte med en vända till. Ja, man får ju fan inte lyfta nåt på flera veckor liksom.

Sen stoppade jag en penna under dom. Den ramlade ned på golvet. Tog en kajalpenna. Den ramlade också. Testade ett sånt där smalt, brunt, fult hårspänne ni vet, och den fastnade inte heller. Fattar ingenting.

Alltså borde jag vara home free, eller?

Men jag håller med Isabelle, som genomlidit bröstcancer: vi ska vara glada åt våra friska hänglökar.

Hörrni, TACK! Det här var det roligaste jag varit med om på länge. Snacka om att bröst berör. Över 150 kommentarer, och jag har sagt det förr; jag har överlägset de bästa läsarna bland alla bloggar. Lätt.

11 kommentarer:

Sara sa...

Är du 40+ och inte ens ett litet nästintill osynligt hårspänne får plats är du mer än home free! Det borde göra din dag! Jag är hälften din ålder och får plats med ett varsitt paket hårspännen under mina.. Man kan nog köra in några pennor där också, men det vill jag egentligen inte säga högt.

Tänkartanten sa...

Att du har de överlägset bästa läsarna kan bara bero på en sak Mona - Du har den överlägset bästa bloggen!!! Jag skrattar högt varje dag åt dina inlägg. Gårdagen var en riktig höjdare, kommenterade inte då men var ju tvungen att mäta själv också 21 cm. Rätt nöjd faktiskt.
Fortsätt blogga lika galet som tidigare!!

Kennelflickan sa...

Och du säger att JAG är helt störd :)

Underbara Mona!!

Anne sa...

Låg under täcket och hittade ditt inlägg om boppar igår kväll. Skrattade så jag väckte mannen i mitt liv. Underbart! Tack för det. Jätteroliga kommentarer.

Anonym sa...

Mona, har du en mailadress? /Stina

Helene Hogengård sa...

När jag är på mässor ett par gånger/år och säljer mina toppenbra sportbehåar (och annat läckert) så har jag roligt från morgon till kväll. Tuttar är uppiggande. :)

Hälsningar
Behåfabrikanten

Monika sa...

Amen vafan Mona, nu var ju jag också tvungen att mäta. Jag som envist kämpade för att leva kvar i illusionen om att jag hade fasta, fina bröst. Den illusionen sprack ganska rejält... med mina 23 cm kan jag sälla mig till alla andra i hängpattemaffian. Sen vet jag inte om jag ska vara stolt över det eller inte?!

MonasUniversum sa...

Stina: mona@hemslojdsprodukter.se

Mimmi sa...

Tänk snygga boppar OCH intyg på att du inte får lyfta tyngre än ett mjölkpaket på ett par veckor! Du kan sitta med piskan när maken packar smidessaker.
Skämt åsido, jag vet precis vad du talar om.

Mimmi sa...

... Fast jag betalade 80kr. ;-)

LILITH - Sveriges mest menlösa blogg sa...

Jag vågade inte mäta. Det räcker med att om det är varmt så blir jag svettig under brösten och undersidan klibbar ihop med bröstkorgen. Skulle jag ställa mig på händerna skulle jag säkert få dem i ögonen.