lördag 9 april 2011

När man måste välja rätt

Jag behöver semester. Ett enkelt all-inclusive, 4-5-stjärnigt i nåt turistigt land i Europa. Gärna med spa. Är inte ute efter nån upplevelse, bara en pool, parasoll, en bok och nån som ger mig lite drinkar. Utan kackerlackor.

Skummar igenom charterbolagens erbjudanden och hittar lite alternativ. Har aldrig varit i Tunisien, Bulgarien eller Turkiet.

När jag ska trycka på beställa-knappen så kliver Snik-Stina fram. Hur var det nu med markisen på altanen... Den som jag har velat byta ut de senaste 3 åren. Just ja, den jag vill ha kostar 20-25 000 kr. Resan kostar 20-25 000 kr.

Jag tror jag stannar hemma. Kan ju alltid blåsa upp talibanens bassäng och låta maken leka kypare. Good enough.

20 kommentarer:

GudinnanT sa...

Eller så mutar du talibanen att leka passa upp på mamma hela dagen?

Magica de Hex sa...

Låter bra med den där veckan. Vill du ressällskap? Ställer gärna upp!

Anna sa...

Jag tycker du ska åka! Det är du värd!

Anonym sa...

Klart du ska åka! Du jobbar ju ihjäl dig kvinna! Åk på en välförtjänt semester med en massa människor som är där för att följa din minsta vink!

/Ragdoll

Chatrine sa...

Skippa Tunisien, deras all-incl är trötta och nötta. Däremot Turkiet =)

Minkamera sa...

Ragga upp ett resebolag och visa hur många läsare du har och lova blogga järnet så ska du se att du får 40 kilo rabatt på din välförtjänta resa ;-)

Småländskan sa...

Ta en tur till Budapest, promenera över broarna, besök thermalbaden, slappa där i de varma bassängerna, länge, länge. Sen besöker du en "bakgata-restaurang" där du får världens godaste mat. Det finns alltså lite mer än gulaschsoppa i Ungern. Eller sitter du på en "parkerad" båt där i kanalen och bara glor på allt och alla, blir uppassad och allt. Ska du koppla av, andas ut så är det ett bra alternativ. Turkiet, Tunisien och Bulgarien går fetbort! Jag har varit där! Och i Budapest!

Dalkulla4ever sa...

En ny markis är ju förnuftigt, men hur mycket mer utvilad kommer du att bli av att köpa den? jag brukar också göra såna val just för att den där markisen eller nya ytterdörren eller vad man nu väljer har man ju nytta av sååå mkt längre än en 2 veckors resa. men i ditt fall som jobbar o sliter 24/7 skulle jag rekommendera en avkopplande resa, var du åker är inte så noga. det som är av största vikt är att du får lugna dagar god mat läsa böcker, sova siesta när du känner för det. ja bara vara helt enkelt :)
ta en 1 vecka då + markisen...en liten kompromiss^^
/ Victoria

Lisbeth sa...

Beslutet är ditt men kom ihåg MAN LEVER BARA EN GÅNG

inkan8 sa...

Men åååh, stjäl ett paraply nånstans och åk!!
Tazz o Kram :-)

Anonym sa...

Ett tips: åk med Nazar till Turkiet och bo på Pegasos World - superfint, kanonmat, eget spa och mycket, mycket mer! //Cina

Anonym sa...

Följer din otroliga blogg, men har aldrig kommenterat. Tycker verkligen du är värd 1 vecka på detta hotell. Är nästan beredd att ge dig prisgaranti om du inte blir nöjd.
http://www.solresor.se/resa-till/turkiet/side/hotel-terrace/

Anonym sa...

Någonstans i Turkiet eller Prag är mitt tips. Har själv köpt markis OCH varit till Prag, och om jag får välja om igen mellan dessa två förslag; så blir det Prag! Du behöver semester!

Butta

Anonym sa...

Jag bjuder på ett guldkorn. Åk till Jurmala spa (ligger strax utanför Riga). Otroligt bra, och otroligt billigt. Dessutom ligger en sandstrand bara några hundra meter därifrån (om du nu väljer att vänta någon månad innan du åker)

/Åse

NinaPX sa...

Men vännen, vad behöver du mest? Byta ut en markis (och det innebär ju att du faktiskt redan har en idag, så behovet är tillgodosett) eller ett avbrott från ditt stressiga liv? Så, nu lägger du dessa i varsin vågskål och så känner du efter ordentligt. Må gott!

Madeleine sa...

Så ska du få ett "insidertips"...
Runt påsk, och veckorna efter, är det säsongsskifte. Vintersäsong slutar och sommarsäsong startar... Så går du in på Vings hemsida och kollar "Sista minuten"... Och välj, om möjligt, Cypern. Sunwing har Spa och tallibanen kan garanterat roa sig där också... Och kan man åka med kort varsel kan det bli riktigt billigt...

Madeleine

Chihuahuakvinnan sa...

Ska du välja rätt väljer du att åka iväg för d behöver verkligen komma bort från allt och ladda om batterierna. DET gör att du orkar med ditt hektiska liv ett tag till vilket inte en markis gör så din kropp kommer att tacka dig för det.

Pangbruden sa...

Har nyss kommit hem från Cordial Mogan Playa i Puerto Mogan på Gran Canaria..

Det hotellet har allt du eftersträvar plus lite till..

ÅK!

MonasUniversum sa...

Herregud vilka bra tips ni kommer med, tack! Ska nog övervägas.

TrickyTricky sa...

Kumköy Beach resort utanför Side i Turkiet. Vilket spa, vilka massörer... ! Fantastiskt ställe, googla och titta, njut !