tisdag 5 april 2011

När maken tömmer diskmaskinenJag har saknat två av mina dyra temuggar ett tag.

Och egentligen borde jag väl inte bli förvånad över att maken hittat ett nytt förvaringsställe. "Åh, ett hål, låtom oss stoppa in lite grejer här." Typ.

Sen att det är i ett skåp endast fyllt med plastbunkar, well, det är inte så jävla noga. 

19 kommentarer:

Malin sa...

Tja, min "man" är väldigt noga med var sakerna ska vara just i köket. Annars funkar golv, bord o stolar bra till att förvara det mesta på.

Anonym sa...

Haha, det där känner man igen...

I min värld sa...

Haha det var stooor igenkänningsfaktor på det där.
Vad jag alltid har reagerat på är ...i garaget/verkstaden, där blir det ett jävla liv om jag skulle lägga en hammare fel. Men jag tjatar bara........ hmmm

Nina sa...

Känner igen det där från min egen karl!! Det är liksom inte så noga det där, plast och porslin om vartannat liksom. Man blir ju gaaaalen!!! Behöver du en assistent! Du verkar ha föööör mycket att göra. Jag kan börja i morrn!! :o)

Anonym sa...

HAHAHA sånt gör mina barn när de tömmer...

Eva sa...

Ooooo... Kommer våra män från samma planet? Det lustiga är att han helt plötsligt börjat ställa saker helt åt skogen fast han lyckats ställa samma saker rätt i många år innan

Gudrun sa...

Hemma hos oss är det tonåringarna som gör sig skyldig till felplacerade föremål. Orkar inte... Har ju precis tömt diskmaskinen ju...

cruella sa...

Nä, det är inte så noga. I mina skåp och lådor flyter det.

Maria sa...

Hahaha!! samma form, samma smet. min gubbe ställer alltid stekpannan på "fel" plats i skåpet. Vi har liksom modell ynkligt kastrullskåp i vårt kök från 1967....därför är det väldigt viktigt att sakerna står på "rätt" plats (som är noga uträknad) så allt får plats.
Ändå varje gång så bråkar han in stekpannan på "fel" plats för att nästa gång han ta fram den från "rätt", som jag rättat till såklart.

Varför varför lär han sig aldrig....börjar tro att han jävlas rent ut sagt....testa hur lång stubinen är.
Eller snarare jag hoppas, annars är den enda förklaringen att han är korkad...och det vill vi ju inte tro ;)

Martina sa...

Jag har funderat att ta kort på skåpets innehåll och sätta upp på insidan av dörren för att om möjligt få sakerna på rätt ställe. Ev kompletteras detta med excellista med produkt och skåp, typ degbunke - överskåp till höger om fläkt.

Livet just nu sa...

Min man vet inte ens om att man kan tömma eländet...

Lisbeth sa...

Martina hade väl en bra ide. inte lätt att lära gamla hundar sitta

Jennie sa...

Hahahaha... känner igen det där. Visst är det märkligt att man inte kan komma ihåg var grejena ska stå..

Ha en härlig dag

Anonym sa...

Men flickor, har ni inte förstått att gubbsen ställer sakerna på fel plats med flit? Allt i förhoppning om att vi ska ledsna på att leta i skåpen och därmed tömma diskmaskin själva... och vips så har de tio minuter extra framför TV.

Ninnie

hanni P sa...

Alldeles bortsett från att min sambo också gör så, så ställer min pappa alltid alla saker på översta hyllan eftersom det alltid finns plats där. Till saken hör att mamma är knappt 160 cm så hon ser inte ens dit upp och kan än mindre ta ner nåt utan att hämta en stege...

Cecilia N sa...

Här hamnar allt rätt så länge inte vi får besök som ska hjälpa till ...

Agneta sa...

Och vad är det som säger att just gubbarna ställer sakerna på fel plats???? Rannsaka er själva lite ibland, det kanske är ni som ställer på fel plats.
Sen klagar ni på att männen inte "hjälper till" nog mycket i köket men hur jävla roligt är det att göra det tror ni när man alltid får klagomål och dessutom aldrig hittar sakerna där man vet att man ställde dom sist. ;)

Sara sa...

Hehehe, jag känner igen fenomenet! Enligt mig så är det såhär, om man inte har varit med och ställa i ordning i skåpen så har man ingen rätt att sen ändra om ordningen. Därmed basta! Sambon har en tendens att helt enkelt inte ställa in såna grejer som han är osäker på var de ska placeras, såsom plastburkar, skålar osv. Det lämnas på diskbänken, torra och rena, i väntan på att jag ska komma och ställa dem på rätt plats. Hmm, vet inte vad jag tycker om det? Jag stör mig på det, samtidigt som jag stör mig på om han ställer in saker fel och stökar till i min ordning. Dilemma, dilemma, ett moment 22.

Tilda sa...

Det där måste vara ett mans-fenomen... hittar porslin i "plastskåpet" för jämnan. Så fort jag ser att sambo plockat ur diskmaskinen kollar jag vart det står fel.