tisdag 4 maj 2010

Om att ha det braDet är få människor som kan gå in i en affär och plocka vad man vill utan att betala. Och sitta och prata skit med personalen en timme.

Jag kan. För det är min affär.

Nån fördel ska man väl ha som egen.

Måste bara uppskatta det lite oftare.

17 kommentarer:

Fröken Finemang sa...

Helskönt!
:)

SqZ sa...

Det gäller att sälja saker man själv gillar i sådana fall. Fast det gör du ju :-)

Vera sa...

tänk vad bra du har det!! min man säljer bildäck...hur skoj är det på en skala?? Fast vi har bra vinterdäck när det är snö =)

Frida sa...

Rätt Vera! Så ska man ju se det. Min man är en teknik-nisse han. Så vi är väl försedda på det omrpdet :-) Och jag jobbar med kläder, väldigt bra!

Anonym sa...

Ännu bättre är när man slipper jobba i butiken utan bara kan gå och hämta skor och väskor bäst man vill. Tack mamma och pappa för att ni hade vett att starta rätt typ av företag!

Mr Lee sa...

Jag jobbar med materiel till el branschen. Kanske inte heller så kul med ett ställverk i vardagsrummet...

Monika sa...

Jag jobbar på förskola och som personlig assistent. Av någon konstig anledning får jag inte ta med mig barnen hem. Orättvist!

Btw... grattis på namnsdagen, Mona!

Pia sa...

Jag får låna med mig böcker hem från biblioteket. Fast det får ju faktiskt alla andra också, oavsett om de jobbar där eller inte. :-/

Suzie sa...

ch när jag talar om vad jag jobbar med fasar alla och undrar hur jag kan undvika att ta jobbet med mig hem.... Om jag hela tiden tog jobbet med mig hem skulle jag inte överleva. Tänk så olika det kan vara! Grattis på namnsdagen by the way!!

California Swede sa...

Grattis på namnsdagen Mona. Vi har ju samma dag. Sms:ade dig men vet inte om jag har rätt mobil nr. Tänkte se om vi kunde träffas nästa vecka. Kommer du på klassträffen förresten? Kram på dig!

Anonym sa...

Jag känner just att en väsk- och chokladbutik kanske jag skulle ta och köra igång?

Åsa C sa...

Så bra du har det =)
Möbelaffär skulle kanske inte vara så dumt att starta. Det finns en hel del som kan bytas ut här hemma.

Filippa sa...

Hm, undrar hur kombinationen bageri, sko- och väskor med lite smycken på sidan om funkar ?! Men ja, klart man ska ha fördelar.

Och grattis på namnsdagen !

Stina sa...

Ok. Jag må vara trög, som inte listat ut detta än (och ja, du vet ju att jag ibland kan lista ut både det ena och det andra), men nu VILL jag veta var era butiker ligger, för jag har faktiskt tid att gå dit just exakt dessa dagar och dessutom en helt nyrenoverad lägenhet att försöka åtgärda.

Anonym sa...

Hej Mona!
Tänkte bara säga en sak (eller ja, det blir nog flera än en om jag tänker efter...)
Först måste jag erkänna att jag blev lite småsur när jag först läste ditt beryktade inlägg häromdagen MEN jävlar va fort det rann av mig när jag hade borstat Jante från axeln. Livet är inte lika för alla så är det - och jobbar man som ett svin så ska man ta mig fan klunka champange när man är sugen på det!

Du är helskön och får mig att skratta ofta! Bjuder man på sig själv så pass mycket som du gör ska man fan dricka all skumpa man kan i min bok! Tack för att du är en helt sjuk människa på helt rätt nivå för min smak! /Sussie

MonasUniversum sa...

Sussie: Hahaha, fy fan vilken rolig kommentar, tack!

Anonym sa...

;D - bra där, du skrattar åt mig och jag skrattar åt dig! /Sussie