torsdag 27 maj 2010

Om dagen som försvannVaknar 04.20, nä, jag är inte i klimakteriet. Går upp, duschar och sätter mig och svarar på mail.

Kl 8.15 hämtar jag och maken upp personal för vidare färd mot Upplands Väsby, där vi har butikschefsmöte.

När vi några timmar senare går därifrån så ville flera testsmaka vår nya mjukglassmaskin. Jag är GBP-opererad. Då blir man känslig mot fett och socker. Vilket ni vet vid det här laget. Det heter att man "dumpar", om man känner av något.

Jag vill också ha glass och har givetvis glömt bort måndagens bajshistoria. Äter ungefär 1,5 matsked mjukglass.

När barn får i sig socker så blir de höga. Inte vi. Vi får sockerkoma. 10 minuter senare på motorvägen in mot city, så håller jag på att somna vid ratten, så när vi släpper av personalen så måste maken ta över. Jag lägger mig i baksätet och halvsover ända hem. Då går jag in och lägger mig i sängen. Och slaggar i två timmar.

Vaknar, kastar mig iväg till kontoret för att hämta en present som jag ska ha med mig till kvällens evenemang. Järnet därifrån till en av våra lagerlokaler för att öppna upp till städfirman. Som kommer 1 timme försent, så att grinig unge i skolan är aslack när jag väl kommer dit. "Du lovade att hämta mig tidigt!" Hem och dumpa henne. Noll sekunder till att piffa till mig. Sladda in till stan för att hämta Tara-Christina.

Fräscht att gå på ett releaseparty i samma kläder man sov i för några timmar sen.

8 kommentarer:

Sus sa...

Passa dig för att visa märken i bloggen. Det finns avisar där ute. En kallade mig märkes nörd (särskrivning) då jag fotade mina championbyxor a 100 kr idag.

Smultronblomman sa...

Visst är det skönt att bara kunna slockna mitt på dagen. Händer mig allt för sällan. Skulle nog behöva ta en power nap nån gång. Två timmar är nog lite länge kanske... :)>
Schyssta pjuck! Ser bekväma ut. Klack? Behöver en elegant men bekväm "arbetssko" när jag ska på kundbesök och stå hela dagarna. Stilettos är bara att glömma. Man kan inte slira omkring på lab med det.

Mallan sa...

Mjukglass från 7eleven funkade bra för mig. Jag har inte vågat testa vanlig njukglass ännu.

Tur att maken var med så du slapp köra :)

Eva sa...

Det här med dina tidiga morgonvanor tycker jag låter intressant.
Du är möjligtvis inte intresserad av att låna en EXTREMT morgonpigg tvååring i en vecka eller så.
Gratis?

Sara sa...

Det är SÅ det börjar, klimakteriet. Med att vakna tidigt och vilja sova i ett kylskåp.

Pernilla sa...

Tyckte du luktade lite. ;)
Kram, så kul att ses!

Anonym sa...

Åh Mona du är underbar! När allt känns åt h...vete blir jag på bra humör av att läsa din blogg. Du räddar mig och får solen att lysa igen. Tack för att du finnsoch delar med dig av ditt liv!

Atina

Chihuahua kvinnan sa...

Visa på vad du vill och skit i märkesnördarna. Man måste ju själv vara sån för att bli avis och jag har inte en aning om vad det är för märke på skorna men jag hoppas de är sköna :)

Läser alla dina kommentarer om gbp och effekterna av den med extra intresse då jag själv står i kö för en sådan operation.